Deze artiest is mogelijk te horen op de GTA 6 radio

News
woensdag, 28 februari 2024 om 12:00
gta 6f1701953898
Bij de GTA-franchise denk je misschien vrij snel aan auto’s en geweren. Maar de muziek in de games is voor veel mensen ook van groot belang. Er lijkt nu enige bevestiging te zijn van tenminste één artiest die in GTA 6 te horen is.
Veel mensen zetten in een echte auto al vaak de radio aan en in GTA is dat voor veel spelers helemaal een must. Veel fans vinden de radiostations in de games beter dan wat er in werkelijkheid op de radio te horen is. Wie wel of geen muziek levert aan de nieuwste game in de reeks is dan ook een vraag waar spelers mee rondlopen.
Nu lijkt rapper ScHoolboy Q te bevestigen dat hij nummers levert voor de in-game radio van GTA 6. Als reactie op een fan die vraagt dat hij goed werk levert voor GTA 6, zegt de rapper dat hij zeker in de game te horen is. Hoewel zijn exacte woorden ook opgevat kunnen worden als wens om weer met Rockstar samen te werken, zou het geen bijzonder grote verrassing zijn als ScHoolboy Q al getekend heeft voor GTA 6: hij was ook al te horen op de radio van GTA 5 en GTA Online.
ScHoolboy Q is niet de eerste hiphop-artiest die bevestigt mee te werken aan GTA 6. Eerder liet rapper T-Pain ook al weten dat hij op de één of andere manier betrokken is bij de game. Hij moest daarvoor zelfs stoppen met zijn activiteiten op GTA-roleplay servers.

Wie is ScHoolboy Q?

ScHoolboy Q is misschien niet de bekendste naam buiten de hiphop-gemeenschap. Maar de rapper is zeker geen kleine naam. Zijn werk is meerdere keren genomineerd voor awards, waaronder Grammy’s. Oxymoron is een bekend album van ScHoolboy Q.