Bekende hiphop-artiest werkt aan GTA 6

News
maandag, 15 januari 2024 om 12:00
gta 6f1701953898
Er is nu eindelijk een GTA 6-trailer, maar toch weten we nog niet bijzonder veel over de game. Er is bijvoorbeeld weinig tot niets aangekondigd over de cast. Nu laat de bekende hiphop-artiest T-Pain alleen weten dat hij aan de game heeft gewerkt.
Rockstar heeft door de jaren heen al met de nodige beroemdheden gewerkt, bijvoorbeeld voor GTA Online. Ook in GTA 6 kunnen we waarschijnlijk wat grote namen verwachten. Rapper Faheem Rashad Najm, beter bekend als T-Pain, laat nu bijvoorbeeld weten dat hij aan de game heeft gewerkt.
Dat onthulde Najm in een recente livestream, als onderdeel van een GTA-gerelateerde anekdote (via GamesRadar). De rapper had het er namelijk over dat hij vroeger deed aan rollenspel in GTA Online via de No Pixel-server. Maar T-Pain laat weten dat Rockstar hem vroeg daarmee op te houden toen hij aan GTA 6 begon te werken.
Rockstar zou het vergeleken hebben met een situatie waarin een ander T-Pains albums opnieuw op zou nemen en die versies populairder werden dan de originele opnames. Er is een zekere ironie. Het modding-team dat de roleplay-servers voor GTA Online maakte, is vorig jaar namelijk overgenomen door Rockstar, zoals ook T-Pain aanhaalt.

Wat voor rol heeft T-Pain in GTA 6?

Het is momenteel nog onbekend wat T-Pain precies gedaan heeft voor GTA 6. Het zou kunnen dat hij aan de soundtrack heeft bijgedragen, maar ook een rol als DJ is niet uitgesloten. Het kan zelfs zijn dat er een personage in de game zit dat op hem is gebaseerd: T-Pain komt tenslotte uit Florida en GTA 6 speelt zich af in een fictieve versie van die staat.