'Deze actrice speelt hoofdrol in Star Wars: The Acolyte’

News
donderdag, 09 december 2021 om 16:30
Atrice Amandla Stenberg zou naar verluidt in gesprek zijn om deel te nemen de serie Star Wars: The Acolyte. Er is nog niet veel bekend over deze serie, of welk personage ze zal spelen.
The Acolyte is een van de mysterieuze Star Wars-series op dit moment in ontwikkeling voor Disney+. Het speelt zich af in een tijdsperiode die de meeste fans niet kennen en volgt geen bestaand personage. Volgens Variety zal Amandla Stemberg in gesprek zijn om deel te nemen aan de aankomende serie voor Disney Plus.
Stenberg is naar verluidt gecast als het hoofdpersonage uit de serie. Er is nog niet veel bekkend over het personage maar mogelijk Aura heten, maar dit kan ook een codenaam zijn voor een ander personage. De titel van de serie ‘The Acolyte’ zal mogelijk verwijzen naar een Sith. Een Sith is een kwaadaardige tegenhanger van de Jedi.
De serie speelt zich al aan het einde van het tijdperk The High Republic, een belangrijk hoofdstuk uit de franchise. De nieuwe show moeten laten zien hoe The High Republic ten val komt en in de schaduw van de Dark Side komt te staan.

Eerdere rollen van Amandla Stenberg

Stenberg was eerder te zien in de film The Hunger Games als Rue. Sindsdien heeft ze in meerdere films gespeeld waaronder The Hate U Give, Everything, Everything en de recente speelfilmversie van Dear Evan Hansen, waarin ze te zien is als Alana Beck.

De opnames voor Star Wars: The Acolyte zullen volgend jaar beginnen.

Populair Nieuws