Komt er een open-world Splinter Cell game?

News
donderdag, 09 december 2021 om 16:00
splinter cell blacklistf1634652281
Volgens Tom Henderson, een bekende insider, komt er een open-world Splinter Cell game aan. Dit deelde hij op Twitter. In de tweet schrijft hij dat het een beetje zal zijn zoals de open-world van Halo Infinite.
Ubisoft zou werken aan een nieuwe Splinter Cell game, waarbij open world een mogelijkheid wordt. Dit zegt Henderson op Twitter. Hij zegt dat de open-world een beetje lijkt op die van Halo Infinite, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een semi-open wereld. Daarnaast zal de game ook het sluipen van Assassin's Creed overnemen, maar dan net iets beter.

Komt Splinter Cell dan echt?

Henderson is geen officiële bron, zolang Ubisoft niet zelf met een aankondiging is gekomen blijft het een gerucht. Wel is het zo dat Henderson al vaker dingen heeft gezegd die later waar bleken te zijn, dus zijn woorden zijn in ieder geval wel serieus te nemen.
Of de game er echt komt is ook maar de vraag. Henderson zegt dat het werken aan de game pas net begonnen is, dus het kan ook mogelijk zijn dat het project op een moment wordt stopgezet.
Mocht er een nieuwe Splinter Cell game komen dan is dit erg goed nieuws voor de fans. De laatste game uit de Splinter Cell reeks kwam namelijk uit in 2013. Daarna zijn er wel games van Ubisoft uitgekomen die er op lijken, maar nooit was er een game zo goed dat het echt dat Splinter Cell gevoel kon geven. Hopelijk kan deze mogelijke aankomende game dit dus wel.