Overzicht: check deze week alle Halo Infinite livestreams en specials op XGN!

Article
donderdag, 09 december 2021 om 17:00
halo infinite master chieff1616493849
Deze week is na lang wachten eindelijk officieel Halo Infinite gelanceerd. Om dat te vieren zetten wij de komende dagen de nieuwe game van 343 Industries en Microsoft in het zonnetje. Als je geen enkele livestream of special over Halo Infinite wil missen, check dan nu dit handige overzicht!
Het is alweer ruim zes jaar geleden dat Halo 5: Guardians het levenslicht zag, maar deze week is het dan eindelijk zover: Halo Infinite is uit op Xbox Series X/S, Xbox One en PC! Het was lang wachten, helemaal aangezien eigenlijk de game vorig jaar al uit had moeten komen. Maar het jaartje extra sleutelen door 343 Industries heeft de game veel goeds gedaan, wat duidelijk naar voren komt in onze review van de game. Op XGN.nl werd Halo Infinite namelijk beloond met een zeer mooie 8.5.
Maar we laten het niet alleen bij een review van Halo Infinite. We hebben deze week namelijk veel content en livestreams gepland staan die in het teken staan van de Xbox en PC exclusive game. Wil je daar niks van missen, dan doe je er goed aan om dit overzicht in de gaten te houden, zodat je precies kan zien wanneer je wat kan verwachten.
Schroom ook niet om lekker mee te doen met onze livestreams. Of dat nu gezellig meepraten in de Twitch chat is of een potje zelf meedoen in Halo Infinite, iedereen is welkom!

Overzicht van Halo Infinite livestreams en specials

  • Vrijdag 10 december: Special met alles wat je moet weten over de Halo Infinite multiplayer
  • Vrijdag 10 december: Stefan en Roland streamen LIVE Halo Infinite op het XGN Twitch-kanaal vanaf 19:00 uur
  • Zaterdag 11 december: Wij geven je 5 ultieme tips voor de Halo Infinite multiplayer
  • Zaterdag 11 december: Stefan en Ralph streamen LIVE Halo Infinite op het XGN Twitch-kanaal vanaf 20:00 uur
  • Zondag 12 december: Special met 5 redenen waarom de Halo Infinite multiplayer zo tof is
Heb jij een warm plekje in je hart voor Halo Infinite, dan mag je deze livestreams en artikelen niet missen. Als je het echt niet wil vergeten, dan kan je nu alvast een reminder voor onze live sessie op Twitch in je smartphone zetten.