Deze actrice keert terug in Loki seizoen 2

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 9:00
loki disneyf1623080204
Actrice Gugu Mbatha-Raw heeft bevestigd dat ze zal terugkeren als Time Variance Authority-lid Ravonna Renslayer voor het tweede seizoen van Loki. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend,
Het tweede seizoen van Loki zal naar verwachting binnen enkele maanden beginnen met de opnames. Naast Tom Hiddleston en Sophia Di Martino, bevestigde nu ook Gugu Mbatha-Raw dat ze terugkeert naar de geliefde Marvel-serie. Dit vertelde ze in de ochtendshow Good Morning America.
Ravonna Rensalyer werkte als rechter bij de Time Variance Authority en was volledig toegewijd aan hun doelen om de 'Sacred Timeline' te beschermen. Haar vertrouwen werd geschaad toen werd onthuld wat er werkelijk achter de Time Variance Authority zit.

Opnames Loki seizoen 2 beginnen in de zomer

Details over het nieuwe seizoen zijn nog erg schaars. Gelukkig zouden we binnenkort meer nieuws kunnen verwachten, aangezien de opnames van Loki in de zomer van 2022 gaan beginnen in Pinewood Studios in Londen.
Wanneer het nieuwe seizoen verschijnt, is nog niet duidelijk. Kate Herron zal voor het tweede seizoen niet terugkeren als regisseur, wat zorgde voor vertraging. Daarom kunnen we het nieuwe seizoen mogelijk pas in 2023 verwachten. Het eerste seizoen is sinds de zomer van 2021 te zien op Disney+.

Populair Nieuws