'Opnames Loki seizoen 2 beginnen sneller dan gedacht'

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 15:00
loki disneyf1623080204
Volgens bronnen lijkt het erop dat het tweede seizoen van Loki binnenkort gaat beginnen met de opnames. Wanneer de serie dan vervolgens te zien is op Disney+ is vooralsnog onbekend.
Er moet vanuit Marvel en Disney nog bevestiging komen dat er opnames daadwerkelijk binnenkort van start gaan, maar volgens Backstage zullen de opnames van Loki seizoen 2 in de zomer beginnen. De film locatie is Engeland, op Pinewood Studios. Sarah Finn en Krista Husar zullen de casting leiden, deze twee worden geholpen door Jacqueline Gallagher, Gregory Korn en Lory Shaye. Dat seizoen twee eraan zit te komen is al in juli 2021 bevestigd, maar toen was het nog onduidelijk wanneer de opnames van start zouden gaan.
De Loki serie is een spin-off op de filmreeks van de god en Marvel-held Thor. In deze films komt Loki, gespeeld door Tom Hiddleston, ook al voorbij maar heeft daar vaak snode plannen. Loki is namelijk de broer van Thor en de God of Mischief. In de serie zit Loki opgesloten in het hoofdkwartier van de TVA, een organisatie die de tijdlijnen bewaakt. Nadat Loki namelijk de Tesseract steelt in de Avenger-films, zorgt hij namelijk voor alternatieve tijdlijnen die niet horen te bestaan. Loki moet volgens de TVA dan ook gestraft worden voor zijn criminele daden.

Wie gaat Loki seizoen 2 regisseren?

Waarschijnlijk zal regisseur Kate Herron dit tweede seizoen leiden. Iemand die het in ieder geval niet gaat doen is populaire regisseur James Gunn. Gunn heeft het heft in handen genomen om de Guardians of The Galaxy-films te regisseren. Gunn laat op Twitter weten dat hij simpelweg te druk is om nog met Loki bezig te zijn.
Wanneer het nieuwe seizoen van Loki op Disney+ zal verschijnen is nog niet bekend, maar met de drukke planning van alle MCU-projecten zullen fans waarschijnlijk nog wel lang geduld moeten hebben.