‘Deze acteur speelt belangrijke The Last of Us seizoen 2 rol’

News
woensdag, 15 november 2023 om 18:00
the last of us nick offermanf1675168191
HBO’s versie van The Last of Us kan eindelijk weer in productie. Voor het tweede seizoen is een aantal nieuwe personages nodig, waaronder Abby. Volgens insider Jeff Sneider gaat die rol naar Kaitlyn Dever.
Het tweede seizoen van The Last of Us gaat de tweede game naar HBO brengen. Wie The Last of Us Part 2 verfilmt kan natuurlijk niet om Abby Anderson heen. Eerder liet showrunner Craig Mazin al weten dat de rol in principe al gecast was.
Nu meldt Hollywood-insider Jeff Sneider dat de actrice Kaitlyn Dever in gesprek is voor de rol. Zij is onder andere te zien geweest in de serie Justified en recenter in Dear Evan Hansen en Dopesick. Ze sprak ook de stem in van Cassie in Uncharted 4.
Devers acteerwerk in No One Will Save You zou de reden zijn dat ze vooraan staat voor de rol van Abby. Opvallend is dat ze al eerder werd overwogen voor een belangrijke rol in de serie. Neil Druckmann onthulde al eens dat Dever serieus overwogen werd voor de rol van Ellie.

Wordt Kaitlyn Dever Abby in The Last of Us

Niemand wilde aan Jeff Sneider onthullen of Dever inderdaad gecast is als Abby. Craig Mazin zei eerder dat kijkers misschien verbaasd zouden zijn over de casting. Vergeleken met een andere actrice waarvan fans al bijna een jaar vermoeden dat ze Abby speelt, zou Dever in ieder geval fysiek een onverwachte keuze zijn.