Now You See Me-reeks krijgt nog een derde film

News
woensdag, 15 november 2023 om 17:30
now you see mef1700062566
De filmreeks Now You See Me wordt een trilogie. Lionsgate heeft de productie van Now You See Me 3 bevestigd.
Regisseur Ruben Fleischer, die bekend van zijn werk is met Venom 1 en al eerder werkte met zowel Jesse Eisenberg als Woody Harrelson in de Zombieland films, zal de derde film in deze franchise regisseren.
De eerste twee Now You Can See Me-films waren uiterst succesvol. Met een budget van ongeveer 175 miljoen dollar wisten de twee voorheen gemaakte films ruimschoots 700 miljoen dollar binnen te harken.

Succesvolle goochelaars in actie

In het eerste deel zagen we hoe de zogeheten Four Horsemen, bestaande uit Daniel (Jesse Eisenberg), Jack (Dave Franco), Henley (Isla Fisher) en Merrit (Woody Harrelson) veel geld wisten te verdienen en erg corrupte bedrijven voor joker te zetten. De voormalige legendarische goochelaar Thaddeus (gespeeld door Morgan Freeman) is de antagonist in de film. Hij doet er alles aan om de Four Horsemen te vinden en te ontmaskeren.
Het vervolg wordt beschreven als een herinterpretatie in plaats van een directe sequel. Mogelijk zou de film zich afspelen met dezelfde cast in een andere hoedanigheid (in de vorm van een andere verhaallijn) dan voorheen.