Deze acteur mag Disney verwelkomen voor de live action Pinocchio

News
zondag, 10 januari 2021 om 14:00
disney1f1618572798
Volgende maand wordt Disney Plus een stuk duurder en ondanks dat dit voor je portemonnee niet zo leuk is biedt het ook een hele hoop voordelen. Zo staan er een hoop Disneyfilms op de planning en zo ook een live action Pinocchio film. De film zal de bioscoop direct overslaan en verschijnt meteen op Disney Plus. Maar wie kunnen we allemaal in deze nieuwe Disneyfilm zien?

Wie krijgen we allemaal te zien?

Het was al bekend dat niemand minder dan Tom Hanks de rol van Gepetto op zich zal nemen en daarnaast had Disney ook Robert Zemeckis als regisseur gestrikt voor de film. Ook weten we al dat de film als alles goed gaat in de loop van 2021 uitkomt. Maar voor de rest weten we eigenlijk nog heel weinig over de live action film en was tot zover ook nog niet bekend wie bijvoorbeeld Pinocchio zou gaan spelen.

Welke acteur mag Disney verwelkomen?

Tot deze week, want Disney lijkt een nieuwe acteur te hebben gestrikt. Het gaat alleen nog steeds niet om de rol van Pinocchio zelf, maar om die van Lampwick. Disney zou naar verluidt namelijk Oakes Fegley voor deze rol gebruiken. Waar kunnen wij deze jonge acteur ook alweer van kennen? De 16-jarige Fegley was eerder te zien in Pete’s Dragon, The Goldfinch en was deze zomer samen met Robert de Niro te zien in de bioscoop.
Hoewel het officieel nog niet rond is kunnen we deze acteur met potlood alvast op ons lijstje zetten, maar wie we nog meer kunnen zien moeten wet tot zover nog even in het midden laten.