Wat weten we over de toekomst van The Elder Scrolls

  Er staat veel op de planning betreft The Elder Scrolls. De naam van deze gamereeks van Bethesda zal de komende jaren steeds vaker voorbijkomen. De games zijn al ontzettend lang enorm populair, maar er staat nog meer op de planning dan een zesde game. Er wordt namelijk vermoedelijk ook gewerkt aan een serie over The Elder Scrolls.

  The Elder Scrolls serie

  Nadat eerder al uitkwam dat Netflix en Bethesda gaan werken aan een Fall-Out 4 serie, gaan er nu ook geruchten over een show van The Elder Scrolls. Insider Daniel Ritchtman, die eerder grote aankondigingen meldde, beweert dat Netflix bezig is aan de productie van een serie van de ontzettend populaire gamereeks.

  Helaas is dit voor nu slechts een gerucht. Er is door Bethesda of Netflix nog niets bevestigd over een serie van The Elder Scrolls. Toch denken wij dat de kans er dik in zit dat eraan gewerkt wordt, aangezien er ook al gewerkt wordt aan een Fallout 4 serie. Daarnaast kende Netflix al groot succes met een eerdere serie die gebaseerd is op een game (en boeken), namelijk The Witcher.

  Aangezien de Elder Scrolls serie nog niet bevestigd is, hebben we natuurlijk ook nog geen idee waar dit over kan gaan. Wat zouden jullie graag zien in een serie van The Elder Scrolls?

  The Elder Scrolls 6

  Na het enorme succes van de eerdere vijf The Elder Scrolls games en vooral het vijfde deel, Skyrim, kon een zesde deel in de gamereeks natuurlijk niet eeuwig uitblijven. Hoewel we al behoorlijk lang wachten op nieuws over de zesde game, is deze wel al officieel bevestigd. Fans van de gamereeks zijn ondertussen aan het smeken om nieuws, want de release van Skyrim is ondertussen ook alweer tien jaar geleden. Maar wat weten we nou eigenlijk wel over The Elder Scrolls 6?

  Het gaat nog even duren

  Sinds de aankondiging van The Elder Scrolls 6 tijdens E3 2018 hebben we eigenlijk nog bijna niets te horen gekregen van Bethesda over de game. Wel hebben kregen we van een van de vice-president van Bethesda, Pete Hines, te horen dat er de komende jaren nog weinig aan informatie te geven valt. We zullen dus sowieso nog een erg lange tijd moeten wachten op The Elder Scrolls 6.

  Ondertussen is Bethesda gekocht door Microsoft, wat ongetwijfeld zal betekenen dat het budget voor de game nog wat hoger ligt dan dat het in eerste instantie zou liggen. We kunnen dus verwachten dat The Elder Scrolls 6 een heel erg gaaf spel gaat worden, maar hier kleven ook nadelen aan. Microsoft is ook de eigenaar van Xbox, wat dus hoogstwaarschijnlijk zal betekenen dat de game niet uitkomt voor PlayStation.

  Wordt de naam ‘Redfall’?

  De naam van The Elder Scrolls 6 zou nog wel eens ‘Redfall’ kunnen worden. ZeniMax, het moederbedrijf van Bethesda, claimde deze naam een tijd geleden. Het zou natuurlijk kunnen dat dit voor heel iets anders is, maar The Elder Scrolls VI: Redfall klinkt als een erg realistische naam voor de game. Dit is nog niet bevestigd, maar het zou ons helemaal niet verbazen.

  Veel is er nog niet bekend over The Elder Scrolls 6 en het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat we meer informatie krijgen over de game. Wij zullen jullie hoe dan ook op de hoogte houden van updates en hopen ook dat we dit sneller dan verwacht kunnen doen!

  Wat hopen jullie te zien in The Elder Scrolls 6? Laat het ons weten met een reactie!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.