Deze acteur is helemaal klaar met Star Wars

News
vrijdag, 29 december 2023 om 16:30
Kylo Ren, gespeeld door acteur Adam Driver, zal waarschijnlijk niet terugkeren in toekomstige Star Wars projecten. Dat heeft de acteur aangegeven in de podcast Smartless.
In de podcast werd de acteur gevraagd of hij nog open zou staan voor een terugkeer. Ondanks dat het personage in de films overleden is is het in Star Wars bijna altijd een mogelijkheid om een geliefd personage te laten wederkeren (als force ghost of in flashbacks). Dit was zijn respons: "Ze doen dingen, ja, maar niet met mij. Ik doe het niet.''
Vanwege de grote controverse en verdeeldheid die de Star Wars sequels met zich mee brachten (voornamelijk gericht op het personage Kylo Ren) is het niet heel vreemd dat hij niet wederom zijn opwachting wil maken in the galaxy far, far away. Het lijkt er dus op dat Adam Driver zich meer gaat focussen op andere, serieuzere projecten. Zoals hij al eerder deed met Marriage Story en binnenkort in het door Michael Mann gemaakte Ferrari.

Een gloednieuwe Rey Skywalker film

Dit zal dus betekenen dat Driver niet zal terugkeren in de eerder aangekondigde Daisy Ridley Star Wars film, waarin het personage Rey zich wil gaan focussen op het herstellen van de Jedi Order. Deze opkomende film is vrij onverwachts te noemen, aangezien de eerdere films met Rey niet bepaald enthousiast werden ontvangen.