Win nu de LEGO Mars Rover Perseverance set!

Article
vrijdag, 29 december 2023 om 17:00
LEGO is momenteel populairder dan ooit. Het Deense speelgoed zorgt voor een glimlach bij jong en oud. Wij mogen nu iemand heel blij maken, want in de Reageer en Win van deze week geven we een LEGO Mars Rover set weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we klokken van Harry Potter, Batman en Spider-Man weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van de Harry Potter-klok is geworden... Lelystadse!
De winnaar van de Batman-klok is geworden... brgl!
De winnaar van de Spider-Man-klok is geworden... Sayoki!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - LEGO Mars Rover

Elk jaar worden fans van LEGO getrakteerd op prachtige nieuwe sets, van bouwwerken die gebaseerd zijn op populaire films en series (zoals de MCU en Avatar), games (Minecraft en Super Mario) en zelfs kunstwerken. Daarnaast worden er ook sets gemaakt op basis van echte voertuigen.
Zo is LEGO dit jaar gekomen met de Mars Rover Perseverance. De set is zelfs in de prijzen gevallen bij Speelgoed van het Jaar, in de categorie Voertuigen! De Mars Rover ziet er niet alleen gedetailleerd uit door de meer dan 1000 onderdelen. Hij kan ook met de hand bestuurd worden en er is een speciale AR-app, zodat het net lijkt alsof hij de oppervlakte van Mars verkent.
Wil je zelf deze LEGO set ter waarde van 95 euro in huis halen? Dan moet je nu meedoen aan de Reageer en Win. Deze week geven we namelijk 2x de LEGO Mars Rover set gratis weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
lego mars roverf1703862665

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).