Destiny 2 fans zijn boos op gameontwikkelaar Bungie

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 14:30
destiny 2 beyond light 2f1607351204
Veel fans van Destiny 2 zijn boos op gameontwikkelaar Bungie. De dungeons die bij de standaard versie van The Witch Queen zouden zitten, zullen nu apart te koop zijn en geld kosten. Eerder kreeg je namelijk gratis dungeons bij uitbreidingen en updates.
Gameontwikkelaar Bungie heeft veel fans van Destiny 2 boos gemaakt. Het bedrijf had namelijk aangekondigd dat de nieuwe dungeons zouden uitkomen met de uitbreiding van Witch Queen. Nu liet een Community Manager van Bungie op Reddit weten dat de dungeons alleen beschikbaar zijn als standalone aankoop of als onderdeel van de Deluxe Editions.
Standaard edities van the Witch Queen en Year 5 Season Passes hebben geen toegang tot de drie aankomende dungeons. Twee dungeons worden nu onderdeel van de Digital Deluxe Edition die 80 dollar kost, en de derde komt bij de Digitial Deluxe + Bungie’s 30th Anniversary Bundle die 25 dollar kost. Dit is de eerste keer dat Destiny 2 haar dungeons op deze manier verkoopt.

Keuze zorgt voor veel boze fans

De dungeons waren eerst altijd onderdeel van de standaard versie van een uitbreiding. Deze verandering vinden veel fans niet leuk waardoor mensen op internet hun woede op Bungie uitten. De post van Cozmo23 heeft ook al meer dan 2000 downvotes op Reddit. De release van The Witch Queen uitbreiding was eerder al uitgesteld en moet nu in februari 2022 uitkomen.