De 5 beste Black Friday 2021 deals voor gaming accessoires

Article
zaterdag, 27 november 2021 om 13:00
razer kraken tournament edition review meer dan oorwarmers 142342 1
Momenteel zijn de Black Friday deals beschikbaar op verschillende webshops. Er is korting op van alles te veel eigenlijk om alles zelf te vergelijken. Welke deals zijn het beste qua game accessoires? Dat vind je in deze lijst.

RAZER Razer Kraken Gaming Headset - Zwart

Voor iedereen die nog een headset zoekt is de RAZER Razer Kraken Gaming Headset misschien wel iets. De headset zit comfortabel en is gemaakt om lang mee te kunnen gamen. Nu met korting is het nog aantrekkelijker om het apparaat aan te schaffen.
De headset is geschikt voor alle platformen. Het is alleen geen draadloze headset, je hebt dus wel een snoer waarmee je de headset aan je controller of PC moet verbinden. Dit hoeft geen probleem te zijn, behalve als je het liefst een draadloze headset wilt hebben.
nintendo switch xgnf1671722238

BIGBEN Switch Opberghoes Animal Crossing

Mocht je nog op zoek zijn naar een opberghoes voor de Nintendo Switch, dan is de BIGBEN Switch Opberghoes in het Animal Crossing thema misschien een optie. Deze opberghoes is erg handig voor wanneer je je Nintendo Switch wilt vervoeren en niet het risico wil lopen dat de console een kras of andere beschadigingen oploopt.
Er is nog een voordeel voor wanneer je deze opberghoes aanschaft. Je krijgt namelijk ook een gamecase. In dit doosje kan je je games opbergen en meenemen op een veilige manier. je hoeft dan ook niet alle games in de oorspronkelijke hoesjes te dragen. Dit scheelt weer extra ruimte.
screenshot 2021 03 17 at 092643f1615969643

RAZER Viper Ultimate Gaming-muis + oplaadstation

Voor alle PC gamers die opzoek zijn naar een goede gaming muis is er een mooie actie. De RAZER Viper Ultimate Gaming-muis + oplaadstation is momenteel namelijk voor 86,99 verkrijgbaar. Normaal betaal je hier 109 euro voor.
Deze draadloze muis is echt gemaakt voor het gamen. Met de muis kan je snel achter elkaar klikken, dit is erg voordelig voor wanneer je aan het gamen bent. De nauwkeurigheid van de muis is ook zeer goed. Als draadloze muis gaat het apparaat ook lang mee. Zonder opnieuw op te hoeven laden gaat de muis ongeveer 70 uur mee.
ps5 ssdsf1631201047

Samsung 980 PRO M.2 NVME 1TB SSD

Voor wie nog opzoek is naar een SSD is er een goede deal. De Samsung 980 PRO M.2 NVME 1TB SSD is namelijk momenteel verkrijgbaar voor 124,90 euro. De SSD geeft je 1TB aan extra opslag. De SSD werkt snel, dus games die opgeslagen staan op de SSD worden snel opgestart.
Deze actie is niet alleen goed voor PC gamers. Het is namelijk sinds kort ook mogelijk om een SSD toe te voegen aan de PlayStation. De PS5 heeft deze mogelijkheid namelijk nu. Wil je weten hoe je de SSD in een PS5 installeert? dat kan je hier vinden.
ps5 cameraf1637853339

Sony PS5 HD Camera

Voor wie van plan is te gaan streamen en een PS5 bezit is er een handige camera verkrijgbaar. De Sony PS5 HD Camera kan de speler filmen, maar filmt ook gameplay opnames. De opnames zijn allemaal in HD kwaliteit.
Deze camera is wel echt alleen geschikt voor de PS5. Op andere platformen zoals de PC is het niet mogelijk de camera te gebruiken. Mocht je dus echt alleen PS5 games met beeld van jezelf willen opnemen is dit wel een goede optie en momenteel is de camera ook nog eens verkrijgbaar met flinke korting. Misschien is het daarom nu een goede kans om te starten met het streamen via de camera.