Bungie begint aan Destiny 2 films en series

News
woensdag, 08 september 2021 om 15:00
destiny1f1631092498
Bungie is van plan de Destiny 2 franchise uit te breiden tot ver buiten de gamewereld die wij kennen. Op hun website zijn zij namelijk op zoek naar een Senior Executive voor Development TV, Films and Transmedia. Deze zou moeten helpen bij het schrijven, bedenken en maken van de nieuwe films en series.
Het is zeven jaar geleden sinds de lancering van Destiny 2. Sindsdien zijn er enkele DLC’s, cinematics een paar boeken, maar ook apps op de Play Store en App Store bijgekomen. Deze apps helpen je navigeren in de Destiny 2 wereld. Voor alle liefhebbers van de game is deze content genoeg om te blijven spelen, maar Bungie is uit naar meer. Ze zijn klaar om het hogerop te schoppen.
Eerder dit jaar in februari liet Bungie, bedenker en maker van Destiny, weten dat zij het het spel uit willen breiden met “extra media”. Destiny heeft nu een sollicitatie openstaan op hun website waar zij zoeken naar een Senior Executive, Development. Die zou de Destiny franchise moeten aanvullen met nieuwe categorieën zoals TV, films en andere media. Ook zou diegene veel passie moeten hebben voor de game. “Passion for Destiny, ideally having spent hundreds of hours playing Destiny the game and exploring its world”.
destiny3f1631092768
Onder het kopje “benodigde vaardigheden” staat dat Bungie zoekt naar iemand die al eerder bezig is geweest met films en series, en hier ook voor gecrediteerd moet zijn. Ook willen ze graag dat je liefde hebt voor het opbouwen van een franchise.
Wat wij van Destiny 2 kunnen verwachten na de huidige Light vs Darkness saga is nog onbekend. Het huidige hoofdstuk The Witch Queen komt in 2023 tot een einde, daarna volgt als slot The Final Shape.
Met deze nieuwe film en series in het zicht is er wel wat nieuws om naar uit te kijken, maar het zal waarschijnlijk dus nog wel een tijd duren voordat we de eerste Destiny 2 content op het witte doek zullen zien verschijnen.