'Destiny 2 The Witch Queen releasedatum onthuld'

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 15:00
destiny 2 the witch queenf1614954925
De releasedatum voor de volgende uitbreiding van Destiny 2, genaamd The Witch Queen, is bekendgemaakt. De Destiny 2 The Witch Queen releasedatum staat gepland voor 22 februari 2022. Zo blijkt uit een lek in de PlayStation Store.
Terwijl later vandaag de officiële onthulling van Destiny 2 The Witch Queen op de planning staat, is de releasedatum alvast gelekt. Deze staat namelijk volgens een lek in de database gepland voor 22 februari 2022. Heel veel andere details heeft Bungie officieel nog niet uit de doeken gedaan.
Alleen het evenement rondom de onthulling wordt op Twitter alvast flink geteased. Ook is alvast een tipje van de sluier gelicht over Witch Queen Savathûn. Zo heeft Bungie alvast bekendgemaakt hoe groot de kwaadaardige koningin is, namelijk zo'n 6 meter lang. Dit lijkt een verwijzing te zijn naar de fans van Resident Evil Village die eerder dit jaar onwijs geïnteresseerd waren in de reusachtige vampierenvrouw Lady Dimitrescu.

Destiny 2 The Witch Queen releasedatum

Eerder dit jaar werd de uitbreiding nog uitgesteld naar 2022. Bungie gaf toen alleen niet direct een nieuwe releasedatum mee. Het uitstel had te maken met het verzekeren van de kwaliteit van de uitbreiding. Dit kwam namelijk in gevaar als de uitbreiding dit najaar was verschenen.
Vanmiddag om 18.00 uur wordt de volgende uitbreiding officieel uit de doeken gedaan. De stream kun je live volgen via de link in de tweet van Bungie hierboven. Vervolgens start om 19.00 uur de stream van Microsoft waarbij Xbox de schijnwerper richt op haar games voorafgaand aan gamescom 2021.