Check hier de Xbox gamescom 2021 livestream vanaf 18.30 uur!

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 18:00
gamescom xbox stream herof1629733694
Vanavond om 19:00 uur beginnen we een week vol gamingspektakel met de Xbox livestream voorafgaand aan gamescom 2021. De livestream kan je hier live checken samen met ons. We gaan namelijk live reageren op het grote evenement.
Vanavond is het dan eindelijk zover, de Xbox gamescom 2021 livestream begint om 19:00 uur en daar zullen vast en zeker een paar toffe games zien. Dat wil je natuurlijk niet missen en dus kun je via deze link lekker de livestream van Xbox checken. Nou is het veel leuker om met wat mensen samen te kijken en dus kan je via ons Twitch-kanaal samen met ons kijken naar de show van Geoff Keighley.
Rond 18:30 uur zullen we beginnen met een pre-show voor het grote evenement. Luuc en Roland gaan namelijk eerst nog uitgebreid in gesprek over de verwachtingen voor de Xbox livestream voor gamescom 2021. De line-up van het evenement is nog in flink wat mysterie gehuld, maar de heren hebben wel een idee wat er te zien zal zijn. Het blijft natuurlijk ook nog even de vraag of we echt nieuwe aankondigingen gaan zien, maar laten we er vooral samen achter komen.

Xbox gamescom 2021 livestream niet de enige

Gamescom 2021 is daarmee alleen slechts net afgetrapt. Ook woensdagavond staat er weer een livestream op de planning. Dan is gamescom Opening Night Live namelijk aan de beurt. De show van Geoff Keighley belooft vooral een vooruitblik te worden op het najaar. Wat we kunnen verwachten zijn dan ook flink wat games die we de komende maanden gaan spelen.
Heb jij zin in gamescom 2021? Laat het ons hieronder weten in de reacties!

Populair Nieuws