F1 22 nu al met hoge korting te scoren!

News
donderdag, 25 augustus 2022 om 9:00
f1 22 racef1650554186
F1 22 is nog niet zo lang geleden uitgekomen, ondanks dat het Formule 1-seizoen al een tijdje bezig is. Je kan de game alleen nu al met veel korting scoren bij bol.com!
Net zoals met voetbal en basketbal kunnen de laatste jaren ook steeds weer een nieuwe Formule 1 titel verwachten. Ontwikkelaar Codemasters weet gelukkig bijna elk jaar weer een sterke game neer te zetten. Zo kreeg F1 22 een mooie 8 in onze review.
Heb je de game nog niet gespeeld en ben je een liefhebbers van de koningsklasse van de motorsport, dan is nu een goed moment om F1 22 in huis te halen. Bij bol.com kan je momenteel profiteren van hoge korting op de game, ondanks dat F1 22 pas in juli is uitgekomen.

Scheuren met Max Verstappen in F1 22

In de nieuwe game van Codemasters kan je in de huid kruipen van je favoriete Formule 1-coureur. Zo is het mogelijk om in de RB18 van Max Verstappen te stappen en zijn bolide naar de overwinning te rijden, maar je kan ook je eigen karakter maken in twee verschillende carrière-modi. Het is zelfs mogelijk om de Career Mode samen met een vriend of vriendin te spelen!
Daarnaast kent F1 22 ook meerdere online modi is is F1 Life een gloednieuwe toevoeging aan de franchise. Het stelt spelers in staat om te proeven van het leven van een Formule 1-coureur. Zo kan je je eigen villa inrichten en meerdere Supercars kopen, zoals de nieuwe Ferrari of Aston Martin. Met die snelle wagens kan je bovendien racen op de bekende circuits, waardoor je al helemaal de snelheid van F1-auto's kan waarderen.