Design van PlayStation 5 logo is hot op Instagram

News
donderdag, 09 januari 2020 om 12:28
ps5 logof1578564319
Elektrische auto's en slimme robots, je kwam het allemaal tegen tijdens CES 2020. Maar buiten deze snufjes om was er ook oog voor iets wat interessant is voor de doorgewinterde Sony gamers. Zo komen er steeds meer details naar buiten rondom de PlayStation 5. Die details zijn gewild. Mensen worden al wild door alleen het logo!
Dit blijkt wel doordat het logo van de PlayStation 5 het verrassend goed doet op Instagram. Zo scoorde het als best bekeken afbeelding van een logo binnen de game-industrie. Ruim vijf miljoen fans vonden de afbeelding leuk. Daarmee laat Sony dan ook haar concurrenten achter zich. Het logo slaat ook een enorme vuist naar Fortnite en Avengers: Endgame, want die wisten in 2019 de meeste kijkers naar zich toe te trekken in de vorm van een crossover. De PlayStation 5 overtreft dit.

Een nieuwe console

Het logo van de PlayStation 5 ziet er vrij eenvoudig uit, maar dat hoeft het enthousiasme van fans niet te remmen. Sinds de aankondiging van CES 2020 is dit dan ook al een onderwerp wat veel wordt aangekaart. Ondertussen kijken mensen steeds meer uit naar wat de PlayStation 5 gaat brengen. Zo gaat voor velen niet het logo maar de line up bepalen of de console zelf ook populair wordt. In ieder geval lijkt het allemaal al redelijk snor te gaan lopen. Zo kunnen The Lord of The Rings-fans hun borst nat maken, want Gollum vindt zijn weg naar de nieuwste generatie consoles. Ondertussen wordt er volop gespeculeerd wat de prijs van zo een nieuwe console mag worden.

Populair Nieuws