Hoe zou het design van de PS5 er uit moeten zien?

  De nieuwe console van Sony komt eind dit jaar uit, maar er is nog weinig over bekend. Niemand weet nog hoe het design van de PS5 er uit zal gaan zien. Hier lees je hoe de PS5 er uit moet gaan zien volgens de redactie!

  Veel mensen vonden het design van de developer kit spuug en spuug lelijk. Gelukkig is dat niet de laatste versie van de console en zal het nog verbeterd gaan worden. Daarom is er nog genoeg ruimte om te speculeren hoe de console er uit zal gaan zien en wij geven Sony maar al te graag onze mening over het design.

  Leslie

  Van mij moet de PS5 voldoen aan de volgende dingen. Ten eerste zou het fijn zijn als de koeling niet in het midden van de console zit, maar dat het design zo gemaakt is dat er geen stof in de koeling komt. Mijn PS4 schreeuwt namelijk nog harder dan Ciri doet in The Witcher. Mijn vrienden horen serieus aan de andere kant van de microfoon nog mijn PlayStation blazen. De gaten van de koeling kunnen naar mijn mening beter ergens anders geplaatst worden, zoals aan de achterkant.

  Daarnaast wil ik ook liever geen koelkast als console (kuch kuch Xbox) en ook geen driehoek. Ik vind het design van de PS4/PS3/PS2 voor de rest wel goed, dus er hoeft op zich van mij weinig veranderd te worden. Zo lang ik mijn koeling niet meer hoor opstijgen.

  Theo

  Het design van de PlayStation 5 mag voor mij een mooie strakke console worden. Recht hoeven de lijnen niet te zijn, zolang er maar geen overdreven feestverlichting op zit. Als ik dat wilde zou ik wel een kerstboom neerzetten. De kleur van de console mag daarbij wel een keer wat anders zijn dan zwart.

  Last but not least zou ik het heel tof vinden als de console ergens in het design ruimte heeft voor extra opslag in de vorm van een SSD.
  De developer kit van de komende console vind ik spuuglelijk, dus dat ontwerp mag het sowieso niet worden.

  LetsGoDigital

  Lucas

  Het design van een console vind ik niet erg belangrijk, maar de foto's die ik van het PS5 design heb gezien vind ik erg lelijk. De Xbox Series X kreeg al veel kritiek, maar dat is een heel net en slick ontwerp. Dat is dan ook waar het design voor mij aan moet voldoen. De PS4 zag er gewoon goed uit, maar dit lijkt net een mislukte console van een paar tientjes waar je goedkope arcade games op kan spelen.

  Rox

  Poeh, het PS5 design is voor mij niet het allerbelangrijkste, al moet ik zeggen dat ik die van de nieuwe Xbox wel erg vond tegenvallen. Ik hoop niet dat de PS5 daar op gaat lijken. Het liefst heb ik een klein plat model dat niet al te zwaar is, niet te breed. Waarom? Omdat ik consoles graag meeneem op vakantie, in het vliegtuig als simpele handbagage. Nu neig ik steeds meer naar de Switch. Dus ik zeg: simpel, niet te veel toeters en bellen en vooral een die straks kan liggen. Wat de kleur is maakt me verder niet uit.

  Sony

  Luuc

  Stiekem hoop ik op een bizar design dat je niet ziet aankomen. Denk aan het design van de PS4 Pro maar dan met VIJF lagen. De PlayStation 4 Pro gooide immers al een extra laag op de oorspronkelijke PlayStation 4 dus waarom niet nog meer lagen. Laat maar komen!

  Nu weten jullie wat de redactie graag wil van het design van de PS5, maar wat willen jullie het liefst zien? We zijn erg benieuwd!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.