De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 2)

  Ook deze week is er een manier om op centen te letten, maar toch weer aan je film- game- en tech-trekken te komen. Zo sommen wij hier enkele interessante acties op waardoor je gratis kunt gamen óf voor een veel goedkopere prijs dan normaal.

  Nintendo eShop

  Nintendo fans kunnen weer flink aan de slag, want Nintendo wenst hen een gelukkig nieuwjaar met een flinke hoeveelheid aan kortingen. Met een nieuwjaarsactie worden games tot wel 40% korting aangeboden in de Nintendo eShop. Dit is dus het moment om momenteel die éne Nintendo Switch-titel nog even voor een zachter prijsje in de wacht te kunnen slepen. Denk aan Mario Kart 8 Deluxe of Yoshi's Crafted World voor €39,99. Ook kun je met Mario Tennis Aces voor die prijs binnenhalen en voor €35,99 duik je in het unieke verhaal van Octopath Traveler.

  Naast de games spaar je met deze nieuwjaarsactie ook My Nintendo punten. Zo krijg je aan 5% aan het totale bedrag aan punten en uiteindelijk kunnen die ook weer leuke deals opleveren. 1 gouden punt is €0,01 dus door even door te sparen kun je ook leuke titels met korting in de wacht slepen.

  Tweedehands games

  Op het moment kan het interessant zijn om een kijkje te nemen bij de Gamemania. Zo zijn er diverse Used Games die met korting worden aangeboden. Zolang de titels een used prijs-waarde van maximaal €15 euro individueel hebben, kun je twee Xbox One en PS4 games in de wacht slepen voor twee tientjes. Op de wat oudere Xbox360, Wii U en PS3 games geldt zelfs 3 voor €10,00. Ook hiervoor is de enige voorwaarde dat de used prijs per artikel onder de €10 blijft.

  De actie op de tweedehands games loopt tot en met het einde van de maand. Voor de actie moet je een Game Mania-winkel naar keuze binnenlopen. Let er wel op dat bepaalde titels van de beschikbare PlayStation 4 en Xbox One games standaard minder dan €10,00 kosten. Filter daarom alles wat minder dan €10,00 kost er even uit, anders heb je er eigenlijk helemaal niet zoveel voordeel aan. Wolfenstein - The New Order & The Old Blood - Double Pack en Doom kosten bijvoorbeeld €9,98 per stuk, dus daar is die korting eigenlijk helemaal niet van toepassing.

  12 maanden PlayStation Plus

  Wil je cheap genieten van alle online functionaliteiten die PlayStation Plus te bieden heeft? Je kunt nu €44,00 een jaar lang PlayStation Plus in de wacht slepen. Deze prijs wordt zowel aangeboden bij Game Mania als bij bol.com. Door gebruik te maak van deze kaart kun je genieten van online multiplayer, elke maand twee gratis PlayStation 4 games aan je collectie toevoegen (en blijven spelen zolang je PS Plus lid bent), krijg je 100GB online opslag voor savegames en ontvang je exclusieve kortingen in de PlayStation Store, waardoor je nog meer deals te pakken hebt.

  Mocht je deze kaart aanschaffen, dan is het handig om er wel even rekening mee te houden dat je uitvinkt dat een abonnement automatisch wordt verlengd. Mochten de 12 maanden over zijn wordt anders het normale tarief per maand gerekend, terwijl je mogelijk tegen die tijd ook gewoon een nieuwe actie kunt proberen op te sporen om 12 maanden online van te kunnen genieten.

  Gratis retro game

  Deze maand kun je ook weer een gratis game in de wacht slepen. Zo wordt de complete trilogie van Jill of the Jungle aangeboden op GOG.com. Het gaat hier om een ondertussen 28 jaar oude game, want dit avontuur kwam al in in 1992 uit. Deze platformer is dan ook voornamelijk interessant voor mensen die eventjes hun jeugd willen herbeleven, of benieuwd zijn naar de oude games van ver voordat men nog in de luiers zat. Het is gratis, dus proberen kan geen kwaad!

  Met dit pakket haal je direct drie games gratis in huis: Jill of the Jungle, Jill Goes Underground en Jill Saves the Prince. Je gaat op avontuur met een stoere meid, vergelijkbaar met Lara Croft. Ze moet haar eigen boontjes doppen door gebruik te maken van wapens, maar ook door zichzelf in een heleboel dieren te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een vlammende vogel of een vis die kogels kan schieten. Om te spelen heb je 1GB aan geheugen nodig op je computer.

  Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition Xbox One

  Voor Star Wars-fans is dit een goede periode. Niet alleen draait de nieuwste Star Wars-film in de bioscopen, ook is er een flinke korting op de Xbox One-versie van Star Wars Jedi Fallen Order. Zo biedt cdkeys.com een digitale downloadcode voor de game aan voor maar €35,39. Het gaat hier om de Deluxe Edition en de uiteindelijke korting op heel het pakket is 57%. In dit pakket zit de game, maar ook cosmetische skins, een digitale art book en een behind-the-scenes -video.

  Met Star Wars Jedi wordt fantasie getriggerd en ga je zelf op pad als Jedi. Een heel heelal wacht op jou om ontdekt te worden en bevrijd te worden van corrupte machthebbers. Eerder gaven wij deze game maar liefst een 9,0 in de Stars Wars Jedi: Fallen Order review. Dit kwam door de eerlijke en uitdagende combat, het gevoel van vrijheid tijdens het klimmen en klauteren door de wereld en de grote diversiteit in verhaal, spelomgevingen en vijanden om het tegen op te nemen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.