Deathloop tot september 2022 exclusief voor PS5 en PC

News
maandag, 12 juli 2021 om 10:00
deathloop gunfightf1611146543
Eigenaren van een Xbox Series X en S die aan de slag willen met Deathloop moeten nog even wachten, ondanks dat het een game van uitgever Bethesda is. Het is nu duidelijk dat de titel tot 14 september 2022 exclusief zal zijn voor de PS5 en PC.
Vorig jaar heeft Microsoft voor een behoorlijk bedrag Bethesda en Zenimax overgenomen, inclusief alle studio’s die daar onder vallen. Eén daarvan is Arkane Studios, dat dit jaar met Deathloop zal komen. Voor die game had Bethesda alleen al een tijdelijke exclusiviteitsdeal gesloten met Sony en daar zal Microsoft zich aan houden.
Het was al bekend dat Deathloop tijdelijk exclusief zou zijn voor de PS5 en PC, maar nu is ook bekend tot welke datum dat zal zijn. In de trailer die tijdens de State of Play is getoond, wordt vermeld dat de game tot 14 september 2022 exclusief zal zijn voor PS5 en PC. Dat heeft Kotaku opgemerkt. Waarschijnlijk zal meteen daarna een versie voor de Xbox consoles verschijnt.

Waar gaat Deathloop over?

Liefhebbers van oneindige cyclussen, zoals Groundhog Day en Returnal, zullen smullen van Deathloop. In de game krijgt huurmoordenaar Cole de opdracht om zeven doelwitten te vermoorden, die zich bevinden op een luxe eiland. Daarvoor heeft Cole alleen maar één nacht de tijd, voordat de avond weer wordt gereset en hij opnieuw moet beginnen - en dat geldt ook wanneer hij sterft. Gelukkig kan je wel een aantal upgrades meenemen, zodat je een volgende poging net iets sterker bent.
Om het probleem alleen nog iets groter te maken is er één persoon die als enige doorheeft dat iedereen vastzit in een time loop. En zij zal er alles aan doen om de missie van Cole niet te laten slagen. Bereid je dus alvast voor om vaak, heel vaak te sterven in Deathloop.

Populair Nieuws