Microsoft komt met speciale Space Jam Xbox Series X controllers

News
maandag, 12 juli 2021 om 11:00
rsz xbox201f1620805167
De Xbox Series X controller zijn al in veel meer kleuren beschikbaar dan alleen zwart en wit, maar er komt nu een wel heel speciale versie aan. Microsoft en Warner Bros. hebben namelijk de handen ineengeslagen voor een Space Jam Xbox Series X controller.
Space Jam zal voor veel mensen bekend in de oren klinken door de film uit 1996 met Michael Jordan. Daar komt nu een vervolg op in de vorm van Space Jam: A New Legacy, met deze keer basketballegende LeBron James in de hoofdrol.
Om de aankomende release op 16 juli te vieren, komen Microsoft en Warner Bros. nu met een speciale Space Jam Xbox Series X controller. Het kleurenpalet van de controller komt duidelijk overeen met de tenues van de Tune Squad in de film en dat wordt nog eens afgemaakt met een de titel van het team in grote letters op de voorkant. De controller heeft getextureerde trigger grips en een hybride D-pad, naast de gebruikelijke features die de Xbox Series X controller te bieden heeft.

Space Jam ontvoert opnieuw een basketballegende

Net zoals in de originele Space Jam, zal er weer een beroemde basketballer voor een dilemma komen te staan. Deze keer worden LeBron James en zijn zoon Dom - een gefictionaliseerde versie van zijn echte zoon Bryce - in een virtuele wereld getrokken door de evil computer A.I. Ali-G Rhythm (Don Cheadle). Samen met de bekende Looney Tunes figuren zoals Bugs Bunny, Daffy Duck en Lola Bunny moet LeBron James al basketballend zijn zoon redden en ontsnappen uit de virtuele wereld.
Space Jam: A New Legacy zal in Nederland al iets eerder verschijnen dan in de Verenigde Staten. In ons land zal de film namelijk al op 14 juli te zien zijn bij alle grote bioscopen.

Populair Nieuws