Deathloop nu op PS5 en PC met veel korting te scoren!

News
donderdag, 18 november 2021 om 11:30
deathloop headerf1631525487
Heb je Deathloop nog niet toegevoegd aan je collectie, dan is nu een goed moment om dat wel te doen. De nieuwe game van Arkane Studios is nu namelijk op PS5 en PC met veel korting te scoren!
Er zijn opvallend weinig games uitgekomen in 2021, met alle games die naar volgend jaar zijn uitgesteld. Gelukkig is Deathloop dit kalenderjaar nog wel verschenen en de nieuwe game van Arkane doet ongetwijfeld mee met de strijd om Game of the Year. De titel is dan ook genomineerd voor The Game Awards 2021.
Heb je Deathloop nog niet aan je collectie toegevoegd, misschien omdat je niet de volle prijs voor de game wil betalen, dan is nu een goed moment om dat wel te doen. Bij bol.com is de game nu namelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs te koop voor PS5 en PC.

Bloederige puzzel oplossen in Deathloop

In Deathloop nemen spelers de controle over Colt, een moordenaar die de opdracht heeft om acht verschillende targets te vermoorden op een mysterieus eiland genaamd Blackreef. Er is alleen één probleempje: elke dag wordt alles gereset en zal je weer van voor af aan beginnen.
Het is dus de taak aan Colt om een manier te vinden om alle acht doelwitten binnen een dag te vermoorden, om een einde te maken aan de constante timeloop. Daarbij wordt de speler ook nog eens tegengewerkt door Julianna, die als enige naast Colt haar geheugen niet verliest bij een reset. En zij zal geen enkel middel schuwen om de speler een halt toe te roepen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties