Dit is de PC releasedatum van The Last of Us Part 1

News
vrijdag, 09 december 2022 om 11:30
the last of us part 1f1672329827
The Last of Us Part 1 komt naar PC. Dat was al een tijdje bekend en rond de release van de game liet een ontwikkelaar weten dat de PC versie niet al te lang op zich zou laten wachten. Nu is de releasedatum ook daadwerkelijk bekend.
Sony’s aanbod van PlayStation games op PC groeit gestaag. Dit jaar alleen al zagen we God of War, Sackboy: A Big Adventure en beide Spider-Man games van Insomniac de sprong maken. Ook The Last of Us Part 1 zal snel naar PC komen.
Wie had gehoopt op een release in 2022 zal teleurgesteld moeten worden. Maar het wachten duurt gelukkig ook niet heel lang. De game zal op 3 maart verschijnen op PC.
Je kunt The Last of Us Part 1 vervolgens kopen via Steam of de Epic Games Store. Systeemeisen zijn helaas nog niet bekend. Als je een pre-order plaatst krijg je een paar bonus items, om bijvoorbeeld je wapen mee aan te passen.

Krijgt The Last of Us Part 1 meer opties op PC?

Veel PlayStation games krijgen op PC meer opties voor de verschillende setups die PC gamers kunnen hebben. Dat kan variëren van hogere framerates tot ultrawide ondersteuning. Tot dusver zijn zulke features niet bekend voor The Last of Us Part 1, maar in de aanloop naar de release horen we ongetwijfeld meer.