Heeft Hideo Kojima nu zelf Death Stranding 2 onthuld?

News
vrijdag, 02 december 2022 om 16:30
death strandingf1593412116
Het is geen geheim dat Hideo Kojima werkt aan een nieuwe game, maar welke titel het is precies is, dat is nog niet duidelijk. Mogelijk heeft de ontwikkelaar nu zelf alleen Death Stranding 2 onthuld.
Laat het maar over aan Hideo Kojima om met mysterieuze hints te komen. De legendarische ontwikkelaar plaatst de laatste tijd meerdere vage hints naar een nieuwe game. En fans weten al snel weer dingen te ontcijferen, bijvoorbeeld door foto te overbelichten.
Dat gaat deze keer alleen wel lastiger, aangezien Kojima een drietal logo’s heeft getweet, met daarbij de tekst ‘Begin een nieuwe reis’. Het ontwerp van de logo’s lijkt sterk op soortgelijke logo’s in Death Stranding, waardoor de verwachting is dat het gaat om Death Stranding 2.

Wanneer onthult Kojima de game echt?

Mogelijk hoeven we niet lang te wachten om de daadwerkelijke onthulling van de game. Geoff Keighley heeft namelijk gereageerd op de tweet. Keighley is de organisator en presentator van The Game Awards en bovendien een heel goede vriend van Kojima. De kans is dus vrij groot dat Death Stranding 2 of een andere game op The Game Awards uit de doeken gedaan zal worden.
Het is ook niet de eerste keer dat er een reveal is van Death Stranding tijdens de prijsuitreiking. In 2017 verscheen Kojima namelijk op het podium om een teaser van de game te laten zien, samen met acteur Norman Reedus en regisseur Guillermo del Toro.