Deadpool schrijvers werken aan Twisted Metal serie

News
dinsdag, 23 februari 2021 om 13:00
xgn google image
Sony is aan de slag met een serie die is gebaseerd op de Twisted Metal gamereeks. Het schrijfwerk is in ieder geval in goede handen, de schrijvers van Deadpool sluiten zich nu namelijk aan bij de serie.
Een Twisted Metal serie zal voor veel fans van de franchise als muziek in de oren klinken. Dat was ook het geval voor Deadpool schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick die zich nu hebben aangesloten bij het project van Sony Pictures TV en PlayStation Productions. Het idee is dat de serie een soort van actie-comedy wordt en dat lijkt eigenlijk de perfecte klus voor Reese en Wernick.
Als schrijvers van Deadpool en Zombieland hebben ze namelijk al wel een redelijk indrukwekkend CV. De Twisted Metal serie moet heel erg op de gelijknamige games gaan lijken en toch flink wat vermaak voor fans bieden. Zo is er ook al bekend dat een van de iconische karakters uit de games een grote rol gaat vertolken in de serie. We hebben het dan over de knotsgekke clown Sweet Tooth die je kan herkennen aan zijn brandende hoofd en een clownsmasker.

Series op basis van games

De komende jaren mogen we heel veel series gaan verwachten die zijn gebaseerd op games. Naast Twisted Metal krijgen we namelijk nog een productie van Sony in de vorm van The Last Of Us, waar we laatst al over te horen kregen wie de rol van Joel gaat vertolken. Daarnaast zouden we ook nog een Assassin's Creed serie en een geanimeerde Diablo serie kunnen verwachten.
Twisted Metal moet in ieder geval een live-action serie worden en dat leent zich perfect voor Deadpool schrijvers Reese en Wernick. Waar en wanneer de serie gaat verschijnen is nog niet bekend, maar hopelijk krijgen we dat binnenkort wel te weten. Er bestaat een kans dat de serie namelijk gewoon op HBO Max verschijnt, net zoals The Last Of Us.