Diablo en Overwatch krijgen hun eigen Netflix serie

News
donderdag, 20 februari 2020 om 10:06
overwatch 2 ann 11 01 19f1572685694
De games Diablo en Overwatch krijgen hun eigen geanimeerde Netflix-adaptatie. De series zullen beide een Japanse animatiestijl krijgen.
De games Diablo en Overwatch krijgen hun eigen geanimeerde Netflix-adaptatie. De series zullen beide een Japanse animatiestijl krijgen.
De studio van de succesvolle games Starcraft en Warcraft, Blizzard heeft gemeld dat twee van hun bekende games nu ook als Netflix serie verschijnen. Diablo en Overwatch zullen allebei een geanimeerde adaptatie krijgen op de streamingdienst.
Er heerst hoge concurrentie tussen de streamingdiensten en Netflix zal er alles aan doen om de nummer één van alle diensten te blijven. Door twee populaire games te adapteren maakt Netflix uiteraard een grote kans om op de eerste plaats te blijven.

Game verfilmingen

Uit het verleden blijkt wel dat het erg lastig is om een game een succesvolle adaptatie te geven. Er zijn veel details waar op gelet moet worden als je de fans goed wil bereiken. Als series niet genoeg lijken op de games haken fans al snel af.
Er zijn al meerdere geanimeerde game adaptaties, zoals Castlevania. De serie is gebaseerd op de games die in de jaren 80 voor het eerst verschenen.
Netflix laat weten dat ze graag meewerkt aan de opkomende series. Of deze series een succes zullen worden is nog maar de vraag, de series moeten beide aan veel verwachtingen voldoen.

Populair Nieuws