5 voordelen van Deadpool in de MCU

Article
zaterdag, 06 februari 2021 om 9:00
planvoor deadpool 3 in mcu lijkt op de ontwerptafel te liggen 153412f1664349660
Deadpool is sinds de eerste Deadpool film uit 2016 een ontzettend populair personage geworden. Zijn geweldige karakter, dat briljant in beeld gebracht wordt door acteur Ryan Reynolds, heeft iets wat geen andere superheld heeft. Daarom heeft Marvel besloten hem te verplaatsen naar het MCU, waar zijn populariteit misschien nog wel groter wordt. Hoewel er genoeg nadelen aan de overstap zitten, zijn er ook een hoop voordelen!

Nog beter MCU

Het MCU was al geweldig, maar nu ook Deadpool dit Marvel Universum bij zal gaan wonen, zou het wel eens nog beter kunnen worden. Deadpool is één van de populairste Marvel helden die er is en in combinatie met de grote namen uit het MCU zouden we nog wel eens een aantal geweldige verhalen kunnen krijgen. Hoe dit eruit zal gaan zien valt helaas nog niet te zeggen, maar de potentie is er in ieder geval wel. De vraag is alleen in hoeverre Deadpool zich aan het universum aan zal moeten passen.

Commercieel geweldig

Dat Marvel Deadpool naar het MCU brengt is helemaal niet gek. Het is één van hun populairste superhelden en door hem in het populairste universum te zetten zal dit ongetwijfeld nog meer kijkers trekken. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe de toekomst van Deadpool in het MCU eruit zal zien, maar de eerste film zal ongetwijfeld beter verkopen dan ooit. Als dit een succes wordt, zullen ongetwijfeld ook latere projecten met Wade Wilson erin een groot succes worden.
deur voor spider man in mcu voorlopig dicht volgens sony baas 154341 1f1651349886

Toekomstige projecten

Marvel zal Deadpool niet naar het MCU verplaatst hebben voor slechts één film. De kans dat we Deadpool in meerdere toekomstige films zullen gaan zien is heel erg groot. Hoewel dit een beetje lastig zal zijn aangezien alle Deadpool films R-Rated zijn, zou het heel erg gaaf kunnen worden om Wade Wilson samen met de rest van onze favoriete Marvel helden te zien. In de comic boeken van Marvel spendeerde Wade Wilson veel tijd met Spider-Man, maar ons zou het ook heel gaaf lijken om hem bijvoorbeeld met de Guardians of the Galaxy te zien.

Meer Deadpool!

Deadpool in het MCU zal vrijwel zeker betekenen dat we veel meer van hem gaan zien dan ooit tevoren. Tot nu toe kregen we de maffe superheld alleen te zien in Deadpool, Deadpool 2 en Once Upon A Deadpool, maar na zijn overstap van universums zullen we hem ongetwijfeld vaker gaan zien. Hoe dit precies zal zijn weten we nog niet, maar zoals we eerder al aangaven is de kans dat we hem in crossovers gaan zien erg groot.
deadpool 3 film zal volgens ryan reynolds anders zijn dan voorgangers 145523 8

Universums komen samen?

De overstap van Deadpool zou de introductie van een samenkomst van universums kunnen zijn. Dit zou de volledige Marvel wereld ontzettend bijzonder maken. Een samenkomst van meerdere Marvel universums zou de superhelden scene ontzettend uitbreiden en ontzettend veel nieuwe opties mogelijk maken. Niet alleen samenwerking tussen al onze favoriete helden, maar ook gevaren uit de meerdere universums die zorgen voor meer gevaar dan ooit. Het zal chaotisch worden, maar heeft alle potentie om geweldig uit te pakken.
Wat vinden jullie van de overstap van Deadpool naar het MCU? Laat het ons weten met een reactie!