Ryan Reynolds geeft releasedate Deadpool 3 weg

News
maandag, 13 november 2023 om 9:30
deadpool 2f1699535069
Ryan Reynold ken je wellicht van heel wat films, maar in ieder geval ook van Deadpool. De Deadpool acteur maakt op Twitter bekend dat Deadpool 3 in de zomer van 2024 uit zal komen. Wanneer verschijnt de film?
De SAGFTRA staking is voorbij en daardoor pakken mensen in de filmindustrie hun werk weer op. Het is nu bekend dat de werkzaamheden voor de derde film van Deadpool weer in gang gezet zijn én wanneer we de film mogen verwachten.
Ryan Reynolds, die in de films Deadpool zelf vertolkt, vertelt op ludieke wijze in een tweet: “Heeft Dogpool de dag gered? Geen kans in de Gremlin-hel. Maar ze veroorzaakt momenteel nachtmerries op de Disney-pluche knuffel merchandise-afdeling. Film binnenkort te zien in de zomer van 2024.”
Deadpool zal de eerste film in de Marvel Cinematic Universe zijn met een zogeheten r-rating (17 jaar of ouder om te zien). Deze ontwikkeling zal interessant zijn om te zien en mogelijk nieuw leven inblazen in het genre van superheldenfilms.
De officiële details over het plot zijn nog niet vrijgegeven. De film zal in ieder geval doorgaan met het verhaal van Wade Wilson, alias Deadpool, een sarcastische, vierde-wand-doorbrekende antiheld met een grote voorliefde voor humor en actie. Gezien de voorgaande films, verwachten fans een mix van actie, humor en mogelijk nieuwe personages binnen het Marvel-universum, aangezien Deadpool vandaag de dag deel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe (MCU).
De specifieke verhaallijn en details van Deadpool 3 blijven nog grotendeels geheim totdat er officiële aankondigingen over het plot worden gedaan. Er is bekend dat de ultra populaire Hugh Jackman zijn rol als superheld Wolverine weer op hem zal nemen. Door diverse foto's van de set is al bekendgemaakt dat hij zelfs het fel gele kostuum draagt uit de originele comics.
Hugh Jackman portretteerde Wolverine, een onsterfelijke, klauwbewapende mutant, in de X-Men filmreeks van 2000 tot 2017. Zijn personage kenmerkte zich door zijn complexiteit en hij worstelde met zijn uiterst gewelddadige verleden. Jackmans vertolking werd geprezen vanwege zijn emotionele diepte, brute kracht en over het algemeen uiterst iconische rol die hij neerzette binnen het superheldengenre.

Populair Nieuws