De Xbox Series X koelkast komt er bijna aan

News
maandag, 18 oktober 2021 om 16:00
xbox series x topf1598512289
Wat begon als een grap op het internet groeide uit tot een echt product. Na de aankondiging van de Xbox Series X werd vaak de vergelijking gemaakt dat de Xbox op een koelkast lijkt. Microsoft ging hier een stap verder in en onthulde de Xbox Series X minikoelkast. Nu heeft het bedrijf in een blogpost aangekondigd dat deze koelkast binnenkort te pre-orderen is.
De Xbox Series X werd vaak vergeleken met een koelkast. Microsoft pakte dit goed op en beloofde om daadwerkelijk een koelkast te maken, als een poll op Twitter werd gewonnen. De winst was nipt voor Microsoft en dus beloofde de fabrikant om een Xbox Series X mini-fridge te maken. De eerste beelden van de koelkast waren een paar maanden geleden te zien op de E3 2021.

Niet een gewone koelkast

De Xbox koelkast is gemaakt in samenwerking met het bedrijf Ukonic. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van merchandise. De koelkast ziet er eigenlijk hetzelfde uit als een Xbox Series X en heeft veel LED lichten. Er passen volgens Microsoft tien blikjes in de koelkast en aan de buitenkant is er ook nog een USB port.
Het preorderen van de Xbox Series X koelkast kan vanaf 19 oktober. In december zullen de koelkasten dan arriveren. Ook in Nederland is het mogelijk de koelkast te kopen via Amazon. De koelkast kost 99 euro. In België zal de koelkast nog niet worden verkocht, maar Microsoft is bezig om ook in andere landen de Xbox verkrijgbaar te maken.