Animal Crossing: New Horizons krijgt twee grote updates

News
maandag, 18 oktober 2021 om 15:30
animal crossing new horizonsf1634549083
Animal Crossing: New Horizons krijgt binnenkort twee grote updates. Hiervan zal één ook de laatste gratis update zijn van de geliefde Nintendo game. Verder komt er een betaalde DLC update waarbij je huisjes kan ontwerpen.
De nieuwe en laatste gratis update van Animal Crossing: New Horizons toont veel nieuwe en oude features van deze populaire Nintendo game. Eerder werd al bekendgemaakt dat café The Roots zal terugkeren met Brewster. Nu heeft Nintendo in een Nintendo Direct video alle nieuwe features besproken.
In de video van Nintendo zie je ook de terugkeer van personages zoals waarzegster Katrina en Kapp'n, die je in New Horizons mee zal nemen naar nieuwe eilanden. Op die eilanden kan het een ander seizoen zijn en waar dan andere planten groeien dan op jouw eiland.
Verder kan je naar Harv's eiland gaan om nieuwe spullen te verkrijgen, waaronder gloednieuwe kapsels voor je personage. De karakters Redd en Leif zullen nu ook hun spullen verkopen op dit eiland. De nieuwe update bevat ook nieuwe moves, meubels, een grotere opslag en de terugkeer van Gyroids.

Happy Home Paradise

Naast deze laatste gratis update komt Animal Crossing met een betaalde DLC-update, genaamd Happy Home Paradise. De uitbreiding zal 25 euro kosten en met de update kunnen spelers naar een ander eiland gaan om bewoners te helpen met het inrichten en ontwerpen van hun huis. Op het eiland bevindt zich Lottie en haar Paradise Planning Team. Naast huizen wil Lottie ook scholen, ziekenhuizen, een restaurant en een café op het eiland bouwen. Hier mag je natuurlijk allemaal bij helpen.
Om de huisjes van de bewoners zo goed mogelijk naar hun wens te maken, heeft de update ook nieuwe meubels en de mogelijkheid om extra muren binnen het huis te bouwen. Beide updates voor Animal Crossing: New Horizons zijn vanaf 5 november beschikbaar.

Populair Nieuws