De Steam Winter Sale is van start gegaan!

News
donderdag, 23 december 2021 om 12:00
3614684 generic steam logo promo1 2 thumb 2 featuref1622564017
Dames en heren, het is weer tijd voor de grootste Steam Sale die er is: de Steam Winter Sales. Op de website staan allerlei gruwelijke aanbiedingen, die je niet wil missen! De Steam Winter Sale is tot 5 januari 2022 bezig.
Het is weer zo ver, enorm veel games gaan flink in de uitverkoop tijdens de Steam Winter Sale. Ook dit keer pakt Steam flink uit en gooit uitgever Valve een hoop populaire games in de verkoop. Zo is bijvoorbeeld het spel Deathloop van 60 naar 30 euro afgeprijsd. En voor het spel It Take Two, oftewel het spel van het jaar, leg je nu maar 20 euro neer! Ook andere games zijn in de korting, zoals Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 22, Arma 3, Back 4 Blood en ga zo nog maar eventjes door.
Goed we beginnen met een kijkje naar de multiplayer games. Zo is Back 4 Blood nu afgeprijsd naar 35,99 euro, en leg je voor Deathloop nu maar 30 euro neer. Ook het spel van het jaar, It Takes Two, valt in de korting. Voor deze geweldige multiplayer game betaal je maar 19,99 euro. De die hard gamers weten het misschien al, maar voor It Takes Two heeft maar één iemand het spel nodig om samen te kunnen spelen. Als je samen met een vriend wilt spelen, hoeft hij niet nog eens de game te kopen. Ditzelfde systeem werd ook in A Way Out gebruikt, wat overigens door dezelfde game studio gemaakt is. De lijst met multiplayer games gaat nog even door, maar er zijn ook een hoop open-map en singleplayer games in de verkoop.

Hoe ziet het met singeplayer en co-op games?

Assassin's Creed Origins is bijvoorbeeld enorm afgeprijsd, en gaat voor 11,99 euro de toonbank over. Ook het spel Monster Hunter World, wat door ons een prima score heeft ontvangen, wordt nu voor maar 19,79 euro verkocht. Maar misschien is dit ook juist het moment om te beginnen met Horizon Zero Dawn, het spel is voor 50 procent afgeprijsd en zorgt er voor dat je lekker in de stemming komt voor Horizon Forbidden West. We sluiten deze lijst af met must-have Red Dead Redemption 2, die nu voor 29,99 euro weg gaat.
Uiteraard is dit nog niet eens 2 procent van alle games die in de verkoop zijn. Dus pak een bak koffie, zet de kachel aan en neem de tijd om al die honderden games te bekijken. Dit is hét moment om je voordeel te doen, het is nu namelijk allemaal lekker goedkoop.

Populair Nieuws