Waarom zit James Franco niet in Spider-Man No Way Home?

News
donderdag, 23 december 2021 om 12:30
spider man no way homef1676023288
Spider-Man No Way Home zit vol grote sterren uit eerdere Spider-Man-films in de vorm van vele schurken. Zo komen Doctor Octopus, Green Goblin en Sandman terug in de film, allemaal schurken uit de originele Spider-Man trilogie. Opvallend is dat James Franco's versie van Spider-Man No Way Home niet in de film zit, maar waarom is dat eigenlijk?
Toen de trailers van Spider-Man No Way Home verschenen vroegen velen zich af of James Franco ook een rol in de film zou spelen. Later werd bevestigd dat dit niet het geval zou zijn, maar een specifieke reden werd niet gegeven. Nu lijkt de reden duidelijk te zijn.
Recentelijk heeft Franco toegegeven bij SiriusXM's The Jess Cagle Podcast dat Franco tijdens zijn carrière het bed indook met studenten bij Studio 4. De acteur stond de laatste jaren in de schijnwerpers omdat hij beschuldigd werd van dit soort gedrag in eerdere periodes in zijn carrière. Velen vermoeden dat dit dan ook de reden is waarom de acteur niet in Spider-Man No Way Home zat.
Gespeculeerd wordt dat Sony en Disney de acteur wegens het negatieve daglicht geen rol wilden geven in de film. Nu Franco zelf heeft bevestigd wat hij in het verleden gedaan heeft, lijkt dan ook duidelijk te zijn waarom hij niet in de nieuwste Spider-Man-film zit. Voor de acteur zal het een flinke domper zijn, gezien de film het momenteel, ondanks dat de film in Nederland niet beschikbaar is, onwijs veel geld binnenhaalt.

James Franco niet de enige afwezige in Spider-Man No Way Home

Let op, de alinea's hieronder bevatten spoilers voor Spider-Man No Way Home.
De reden hiervoor is logisch, want Spider-Man No Way Home is als het ware een samenkomst van de laatste 20 jaar aan Spider-Man-films. Dit valt onder andere te zien aan de verschillende personages die opduiken naast de schurken. Ook Tobey Maguire en Andrew Garfield hebben een rol in de film als de Spider-Men uit de eerdere filmreeksen. Opvallend is wel dat de ondersteunde cast van die filmreeksen in de vorm van Kirsten Dunst's Mary-Jane Watson en Emma Stone's Gwen Stacy niet in de film zitten.
Heb jij Spider-Man No Way Home gezien? Had je James Franco graag in de film gezien? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws