De nieuwe Playstation Now games van maart zijn bekend

News
dinsdag, 01 maart 2022 om 9:30
De streaming service van Sony, Playstation Now voegt elke maand verschillende games toe. Deze maand komen er ook weer vier bij, waarvan eentje zelfs meteen op zijn release speelbaar is via de dienst.
De grootste game die in maart aan de Playstation Now bibliotheek wordt toegevoegd is Shadow Warrior 3. De derde game van de Shadow Warrior serie is namelijk wanneer hij uitkomt op 1 maart, meteen speelbaar via de dienst. Helaas kan je deze game maar voor enkele maanden spelen, want net als sommige andere games die aan Playstation Now toegevoegd worden, zit er een einddatum aan verbonden. Shadow Warrior 3 is dus beschikbaar tot 4 juli 2022.

Welke games komen nog meer naar Playstation Now?

De andere games die in maart naar de dienst komen zijn Crysis Remasterd, Relicta en Chicken Police – Paint It Red. Het is vooral ideaal dat Crysis remasterd deze maand naar Playstation Now komt. In januari had maker Crytek namelijk aangekondigd dat ze werkt aan een nieuw deel in de Crysis serie.
Andere games die al een tijdje op Playstation Now staan zullen helaas in maart de dienst verlaten. De games waar het omgaat zijn Mafia Definitive Edition, Killing Floor 2, Moonlighter, Superhot en Tekken 7.
Het is nog even afwachten hoelang Playstation Now blijft bestaan. Het lijkt er namelijk op dat de dienst binnenkort vervangen gaat worden door een nieuwe versie van het Playstation Plus abonnement. De prijzen en de drie verschillende tiers voor deze nieuwe Playstation Plus zijn vorige week uitgelekt.
Deze vernieuwde dienst heeft veel weg van Xbox Game Pass en gaat mogelijk de verschillende abonnementen van Playstation wat overzichtelijker maken. Wanneer deze vernieuwde service beschikbaar wordt is nog even afwachten, want Sony heeft het nog niet officieel aangekondigd.