‘De Kuip komt naar EA Sports FC 24’

News
maandag, 07 augustus 2023 om 16:00
ea sports fc 24 haalandf1689331167
In EA Sports FC24 kun je straks in De Kuip voetballen. Dit beweert het Twitter-account (nu X-account) Futzone.
Futzone schrijft het volgende op X: ‘’Een paar nieuwe EA Sports FC New Stadiums volgens geruchten: Estadi Olímpic Lluís Companys, Celtic Park, Rams Park, De Kuip, Tallaght Stadium en Estadio Marcelo Bielsa.’’ Deze stadions zitten volgens het X-account niet meteen in de game, maar worden op een latere datum toegevoegd via een update. Op de vraag hoe betrouwbaar het gerucht over De Kuip is, antwoordt Futzone ‘zeer waarschijnlijk’.
Mocht De Kuip inderdaad in EA Sports FC 24 zitten, is het stadion het derde Nederlandse stadion in de reeks. De Johan Cruijf ArenA en Philips Stadion zaten al in voorgaande games.

EA Sports FC 24 op de Nintendo Switch ‘enorme prestatie’

EA Sports FC 24 verschijnt op 29 september op de PlayStation 4 en 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC en Nintendo Switch. De versie voor de Nintendo Switch komt volgens John Shepherd van EA ongeveer overeen met de PS4 en Xbox One versies. Er zijn wel nog wat verschillen, maar de Ultimate Team-modus is bijvoorbeeld wel hetzelfde. Volgens Shepherd is het in ieder geval een ‘enorme prestatie’ dat EA Sports FC 24 kan draaien op de Switch.