De gratis PS Plus Extra games van augustus 2022 zijn nu te spelen

News
dinsdag, 16 augustus 2022 om 11:30
ps plus ps5f1631005854
Ben je lid van PS Plus Extra of Premium, dan is er goed nieuws. De gratis games van augustus 2022, waaronder Yakuza, Bugsnax, Ghost Recon Wildlands en Metro Exodus zijn nu te downloaden en te spelen.
Met PlayStation Plus krijg je twee keer per maand gratis nieuwe games om te spelen. Eerder deze maand kregen we al drie gratis games voor PS Plus Essential abonnees, nu is het de beurt aan PS Plus Extra en PS Plus Premium gebruikers om nieuwe games te ontvangen.
Vorige week maakte Sony al bekend welke games er toegevoegd zouden worden aan beide tiers. Inmiddels zijn die games ook daadwerkelijk in de Store verschenen en speelbaar.
Heb je een PS Plus Extra of PS Plus Premium abonnement, dan kan je vanaf nu genieten van een flinke lijst aan nieuwe gratis games, bestaande uit diverse Yakuza games, diverse Ubisoft games, Bugsnax en meer.

De volgende games zijn nu allemaal te downloaden en spelen op je PlayStation 4 of PlayStation 5:
Sony heeft een vast ritme voor het bekend- en beschikbaar maken van de toevoegingen aan de verschillende abonnementen van PS Plus. Voor PS Plus Essential worden de games beschikbaar gesteld op de eerste dinsdag van de maand en bekendgemaakt op de woensdag daarvoor.
Voor PS Plus Extra en PS PS Plus Premium geldt dat de gratis games de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen en de woensdag daarvoor bekendgemaakt worden

PS Plus Extra gratis uitproberen

Twijfel je nog of je PS Plus Extra of Premium moet nemen? Je kan het abonnement nu gratis uitproberen als je een proefabonnement voor PlayStation Plus afsluit via de PlayStation Store.
De gratis trial is een week geldig, voordat Sony geld van je rekening afhaalt. Als je dus voor die tijd je abonnement weer stopzet - in het geval je PS Plus Extra of Premium toch niet het geld waard vindt - dan hoef je natuurlijk niks te betalen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties