Toto Wolff denkt nog dagelijks aan de titelwinst van Verstappen

News
dinsdag, 16 augustus 2022 om 12:00
si202204240699 newsf1651677485
Hoewel de Grand Prix van Abu Dhabi alweer negen maanden geleden is, waarbij Max Verstappen de titel pakte, laat het sommige mensen niet los. Zo denkt Toto Wolff nog dagelijkse aan de race.
Voorafgaand aan de race, was de Grand Prix van Abu Dhabi 2021 al een historische gebeurtenis. Max Verstappen en Lewis Hamilton begonnen met de race namelijk met precies hetzelfde aantal punten. Daar kwam uiteindelijk ook nog eens bovenop dat het einde op een controversiële manier werd beslist, waar het team van Mercedes allesbehalve blij mee is.
Het is zelfs zo erg dat teambaas Toto Wolff nog dagelijks aan het voorval denkt. Dat laat hij weten in gesprek met Motorsport.com.

Kan Mercedes weer vechten met Verstappen?

Hoewel Mercedes het huidige seizoen op een flinke achterstand is begonnen ten opzichte van Red Bull Racing en Ferrari, lijkt het team langzaam maar zeker weer terug te krabbelen naar de top. Zo eindigden Lewis Hamilton en George Russell als tweede en derde achter Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Hongarije.
Het team put bovendien hoop uit de nieuwe technical directive die zal gelden vanaf de Grand Prix van België. De FIA zal dan meer tests gaan uitvoeren op de plank onder de auto, waar Red Bull Racing en Ferrari naar verluidt wat losser zijn omgesprongen met de regels. Het team van Verstappen maakt zich alleen weinig zorgen over de aanscherping van de regel.

Populair Nieuws