Gratis PS Plus Extra, Premium games voor augustus 2022 bekendgemaakt

News
donderdag, 11 augustus 2022 om 9:00
ps plus ps5f1631005854
Tweewekelijks maakt Sony nieuwe gratis PS Plus games bekend. Aan het begin van de maand waren dat de PS Plus Essential games, nu zijn de gratis games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium aan de beurt.
Maandelijks voegt Sony nieuwe titels toe aan de diverse abonnementsvormen van PS Plus: Aan het begin van de maand voor PS Plus Essential en halverwege de maand voor PS Plus Extra en PS Plus Premium. Voor de verandering zijn de gratis games voor PS Plus Extra en Premium dit keer niet uitgelekt, dus dat houdt de spanning er in.

Gratis PS Plus Extra en Premium games bekend

Eerder werden de gratis titels voor PS Plus PS Plus Essential abonnees bekendgemaakt. Met Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk Pro Skater 1 en 2 en Little Nightmares hebben abonnees niet veel te klagen. De volledige line-up kun je hier vinden. De lijst toevoegingen voor PS Plus Extra is weer behoorlijk en bestaat uit de volgende games:
De lijst bestaat uit een leuke set games. Duidelijk is dat Sony de gehele Yakuza-lijn gaat toevoegen. Ook de lijst ubisoft games is weer uitgebreid, dit keer met Ghost Recon Wildlands en Uno. Verrassend is dat er deze maand geen enkele PS1 of PS2 klassieker toegevoegd wordt.
Sony heeft een vast ritme voor het bekend- en beschikbaar maken van de toevoegingen aan de verschillende abonnementen van PS Plus. Voor PS Plus Essential worden de games beschikbaar gesteld op de eerste dinsdag van de maand en bekend gemaakt op de woensdag daarvoor.
Voor PS Plus Extra en PS PS Plus Premium geldt dat de gratis games de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen en de woensdag daarvoor bekend gemaakt worden.