Trailer en details van Call of Duty: Modern Warfare Season 2 gelekt

  Morgen zal officieel het einde zijn van het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare. Op woensdag zal dan Season 2 van start gaan, waar we nu meer over weten dankzij een gelekte trailer.

  Net zoals veel andere online multiplayer games heeft Activision ervoor gekozen om Call of Duty: Modern Warfare constant te updaten met zogeheten seizoenen. Daarin kunnen spelers met een Battle Pass nieuwe wapens, maps en andere collectibles vrijspelen, in ruil voor 1000 CoD Points.

  Wat we kunnen gaan verzamelen en op welke nieuwe maps we kunnen gaan strijden is nog niet officieel bekendgemaakt, maar er is wel al informatie over gelekt. De trailer voor het tweede seizoen is namelijk boven water gekomen en daarin zien we onder andere de map Rust opduiken. Voor Specs Ops, Gunfight en Ground War zullen er ook nieuwe maps komen, respectievelijk Atlas Superstore, Bazaar en Zhokov Boneyard.

  Als het aankomt op nieuwe vuurwapens kunnen spelers in het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare aan de slag met de GRAU 5.56 Assault Rifle en de SMG Striker 45. Uiteraard zijn er ook nieuwe weapon blueprints om vrij te spelen, evenals skins voor je Operators. Over de officiële bekendmaking het tweede seizoen en de bijkomende features in Call of Duty: Modern Warfare zullen we de komende dagen ongetwijfeld meer horen.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.