The Walking Dead seizoen 10 krijgt seksuele rating

  Over een kleine twee weken zal The Walking Dead verder gaan met seizoen 10. Volgens Comicbook.com wordt het vervolg op het tiende seizoen goed eng. Zeker de eerste twee afleveringen zullen je nekharen overeind doen staan. Er is namelijk een seksuele rating gegeven voor het vervolg op seizoen 10.

  FOX

  LET OP: Dit bericht bevat spoilers over The Walking Dead seizoen 10

  The Walking Dead gaat op 24 februari verder met de tweede helft van seizoen 10. Het verhaal zal doorgaan waar de achtste aflevering stopte: in een grot vol zombies. Alleen dan goed eng. Volgens Comicbook.com worden de eerste afleveringen die volgen net korte horrorfilms.

  Voor de eerste aflevering getiteld Squeeze, is de horrorfilm The Descent van regisseur Neil Marshall als voorbeeld gebruikt. Verwacht in de grot dus flink wat schrikmomenten en schreeuwscènes. De groep overlevenden moet in deze aflevering uit een val zien te komen die Whisperer-leider Alpha voor ze bekokstoofd heeft. Deze eerste aflevering heeft in de Verenigde Staten de rating SVL meegekregen. Deze staat voor het gebruik van seksuele content, geweld en grof taalgebruik. Dat belooft wat, want vooral de seksuele rating is voor de serie behoorlijk zeldzaam.

  De tweede aflevering zal Stalker heten en geregisseerd worden door Bronwen Hughes (Breaking Bad). Hij regisseert voor het eerst een TWD-aflevering. De episode van Hughes zal het meeste weg hebben van de horrorfilm Halloween. In die film jaagt de psychopaat Michael Myers een dorp flink angst aan wanneer hij een spoor van dood en verderf achterlaat. De aflevering zal om een onbekende dreiging gaan die van buiten de muren van Alexandria voor flink wat angst zorgt, maar ook de nodige slachtoffers maakt.

  Veel doden in The Walking Dead

  De tiende aflevering van The Walking Dead seizoen 10 zal ook voor de nodige slachtoffers zorgen. Whisperer-leider Alpha en haar groep spelen hierbij een grote rol volgens de website. Wie er allemaal zullen sterven is nog onbekend, evenals wat de rol van Negan in deze aflevering is.

  Vanaf 24 februari gaat The Walking Dead seizoen 10 verder. In Nederland is de serie te volgen op Fox.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.