LEGO Super Mario krijgt ondersteuning voor twee spelers

News
dinsdag, 22 juni 2021 om 16:30
LEGO heeft vandaag een nieuw pakket onthuld van de Super Mario Bros. en toont ook gelijk dat twee spelers elk level samen kunnen spelen. Sinds de aankondiging van het nieuwe LEGO Luigi starterspakket vroegen fans zich af of er ook samengespeeld kan worden en gelukkig stelt zowel Nintendo als LEGO niet teleur.
Zodra LEGO Luigi het blokkerige avontuur komt ondersteunen van Mario, kan dit ook werkelijk samen. Sinds Nintendo de groene broer onthulde in een LEGO jasje vroegen fans zich al af of dat dit mogelijk zou zijn. Nintendo en LEGO laten in een flitsende trailer zien dat de twee broers aan elkaar gekoppeld kunnen worden om zo gelijktijdig door de levels heen te kunnen springen. Wanneer de twee broers worden herenigd krijgen gebruikers een aantal nieuwe geluiden en effecten te zien op de kleine LCD-schermen.
Vanaf 1 augustus kunnen de twee befaamde loodgieters samen alle LEGO levels trotseren en er komt nog een hele lading aan nieuwe levels en pakketten bij.

LEGO Super Mario krijgt te maken met Bowser’s Luchtschip

Het blijft niet alleen bij het feit dat de LEGO levels gespeeld kunnen worden met twee spelers, maar ook komen er een aantal nieuwe pakketten om de hoek kijken. Bowser’s Luchtschip komt net zoals Luigi op 1 augustus aangevlogen om de twee broers een nieuwe uitdaging te geven en jou een nieuwe bouw-set te brengen.
Het blijft niet alleen bij het schip van Bowser, er komen nog vijf andere uitbreidingspakketten met een aantal personagepakketten en power-ups om Mario en Luigi een handje te helpen in de wereld van LEGO-steentjes. Hieronder staat een lijst met alle aankomende pakketten, ieder pakket is per 1 augustus beschikbaar.
  • Bowsers Luchtschip uitbreidingsset (vanaf vandaag in pre-order te bestellen) (€ 99,99)
  • Boss Sumo Bro Topple Tower uitbreidingsset (€ 29,99)
  • Lakitu Sky World uitbreidingsset (€ 39.99)
  • Reznor Knockdown uitbreidingsset (€ 69.99)
  • Kikker-Mario power-uppakket (€ 9.99)
  • Bij-Mario power-uppakket (€ 9.99)
  • Personagepakketten – Serie 3 (10 verzamelbare personagepakketten, waaronder Galoomba, Parachute Bob-omb, Crowber, Boo, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1Up- paddenstoel, Scuttlebug en Swoop) (€ 3.99)