De finale van Cobra Kai op Netflix is al bekend

News
woensdag, 06 januari 2021 om 9:00
cobra kai netflix serief1592913029
Cobra Kai heeft momenteel drie seizoenen, maar moet er nog zeker een paar bij krijgen. In totaal moet de Netflix serie zes seizoenen krijgen en dus zijn we pas op de helft. Toch is de finale van de serie al bekend. Dat melden showrunners Josh Heald, Jon Hurtwitz en Hayden Schlossberg in een gesprek met TV Line over de Cobra Kai seizoen 3 finale.
De makers van de serie vertelden in een uitgebreid interview met de website over de seizoensfinale van Cobra Kai seizoen 3. Zo vertellen ze wat er precies gebeurde en waarom het verhaal voor een deel rond Kreese draaide. Aan het einde van het gesprek meldden ze dat de Netflix serie ook al een finale heeft, dat zeker niet in seizoen 4 voorbij zal komen.

Cobra Kai finale duurt nog even

Voordat we de finale van Cobra Kai gaan zien, duurt dus nog even. Eerder al gaven de showrunners aan dat er minimaal zes seizoenen in de planning staan voor de Netflix serie, maar uit deze woorden kun je opmaken dat er wel eens meer seizoenen aan toegevoegd gaan worden. Heald en zijn collega's gaan dat gesprek in ieder geval nog met Netflix voeren en wie weet duurt Cobra Kai wel langer dan gedacht.
Intussen is er al een begin gemaakt met Cobra Kai seizoen 4, maar voordat dat seizoen uitkomt duurt ook nog een tijdje. Wil je weten wat je mag verwachten van seizoen 3? Dan kun je onze Cobra Kai seizoen 3 review erbij pakken, waarin we het seizoen met een 6 beoordeelden.