Update - PSN Store's januari uitverkoop vol nieuwe titels

  Als je nog even snel die ene game wil kopen voor het einde van het jaar, dan is nu je kans. In de PlayStation Store begint vandaag namelijk de januari-uitverkoop met korting op onder andere FIFA 21, Assassin's Creed Valhalla, Call of Duty Black Ops Cold War en meer.

  Update - Nieuwe titels toegevoegd

  Het nieuwe jaar is begonnen en dat is voor Sony reden om nieuwe titels toe te voegen aan de januari uitverkoop. Waar al een scala van games beschikbaar waren, zijn nieuwe games toegevoegd om het aanbod nog wat aantrekkelijker te maken. HIeronder een greep uit de nieuwe toevoegingen:

  Oorspronkelijke bericht volgt hieronder.

  Sony knalt het jaar uit met een flinke sale in de PlayStation Store. De januari-uitverkoop in de digitale winkel begint vandaag, waardoor je behoorlijk wat korting kunt scoren op grote titels. Hoewel de exacte prijzen nog niet bekend zijn, kunnen de kortingen hierbij oplopen op tot 50 procent en de games in de aanbieding liegen er niet om.

  Zo kun je onder andere met korting Assassin's Creed Valhalla, FIFA 21, Ghost of Tsushima en F1 2020 scoren! Hieronder een een greep uit de selectie van de games die in de sale voorbij zullen komen.

  Sale in PlayStation Store loopt tot 19 januari 2021

  De sale in de PlayStation Store begint vandaag en loopt tot en met 19 januari 2021. Dat betekent dat je nog even hebt om van de aanbiedingen te profiteren. Stel, je krijgt een PlayStation Store tegoed cadeau met Kerst, dan heb je meteen een goede besteding met de games in de lijst. Voor een paar games geldt een uitzondering wat betreft de aanbieding, zo is Cold War tot 5 januari in de aanbieding. Voor een compleet overzicht kun je op de PlayStation Blog terecht of in de PlayStation Store.

  Dit bericht is op 6 januari 2021 bijgewerkt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.