Netflix’ Never Have I Ever casts opmerkelijke acteur

News
vrijdag, 23 december 2022 om 17:30
never have i everf1588338592
De Netflix Original Never Have I Ever voegt voor het laatste seizoen een nieuwe acteur aan de cast. Een nieuw personage in het laatste seizoen is niet gek, maar de keuze voor deze specifieke acteur doet wel wat wenkbrauwen optrekken. Het gaat namelijk om Jeff Garlin, die eerder uit de serie The Goldbergs werd geschreven wegens wangedrag.
Jeff Garlin speelde in The Goldbergs de vader van het gezin The Goldbergs, maar eind vorig jaar kwam naar buiten dat de acteur de serie verliet. De reden? Garlin zou zich hebben misdragen op de set: van opmerkingen die cast en crew ongemakkelijk maakten tot ongewenste aanrakingen.
Volgens de acteur werd hij drie jaar lang onderzocht door de HR-afdeling van de serie, wat leidde tot een gezamenlijke beslissing van de acteur en HR dat hij de serie zou verlaten. In het tiende seizoen van The Goldberg gaat zijn personage Murray Goldberg daarom dood. Wie had gedacht dat dit het einde van zijn carrière was had het mis, want de acteur is nu gecast in de Netflix-serie Never Have I Ever. Garlin neemt de rol van Len op zich, die beschreven wordt als ‘een lieve man die een goede sandwich maakt en Nirmala (Ranjita Chakravarty) laat twijfelen of ze echt wel klaar is met relaties’.

Wat is Never Have I Ever?

Never Have I Ever is een coming of age serie ontwikkeld door Mindy Kaling, bekend van onder meer The Office en The Mindy Project. In de serie volgen we Devi, gespeeld door Maitreyi Ramakrishnan, die plots haar vader is verloren. Terwijl ze dit probeert te accepteren, moet ze ook de middelbare school en alle drama dat dit met zich meebrengt zien te overleven. Benieuwd waarom je de serie moet kijken? We hebben een aantal redenen voor je op een rijtje gezet.