'Geen Bloodborne 2 of remaster in ontwikkeling'

News
donderdag, 17 februari 2022 om 11:00
bloodbornef1669207564
Een doorgaans betrouwbare insider meldt dat er geen Bloodborne 2 komt en dat er zelfs geen remaster van de eerste game in ontwikkeling is. Zo stelt ResetEra-lid Omnipotent. In het verleden is gebleken dat de insider we correcte informatie had als het aankomt op games van FromSoftware.
De insider laat nu weten dat het onwaarschijnlijk is dat de studio achter Sekiro Shadows Die Twice en Bloodborne werkt aan een project gerelateerd aan laatstgenoemde. Fans die uitkijken en hopen op iets rondom Bloodborne moeten volgens de insider toch even slikken, want er komt niets aan. Tenminste, niets waarvan de insider weet.
"Gedurende mijn tijd als insider heb ik veel gehoord over waar FromSoftware aan heeft gewerkt de afgelopen paar jaar, waaronder Sekiro en Elden Ring, maar ook de Demon's Souls-remake, Dark Souls Remastered, Metal Wolf Chaos, Deracine en dingen die nog niet zijn aangekondigd. Ik heb in al die jaren nooit iets gehoord over Bloodborne, zelfs niet toen ik er actief naar zocht. Geen vervolg, remaster, pc-versie of ook maar een patch. Ik heb niets vernomen, in ieder geval niet van betrouwbare bronnen," aldus Omnipotent.
386039 bloodbornef1577207628

Eerder geruchten over Bloodborne 2, PC-port en remaster

De informatie van Omnipotent volgt een paar maanden nadat Colin Moriarty, host van PlayStation-podcast Sacred Symbols, op Twitter liet weten dat Bluepoint mogelijk werkt aan iets wat met Bloodborne te maken heeft. In recente weken benadrukte de host vaker dat Bloodborne-fans iets hebben om naar uit te kijken. Specifiek zou het gaan om een remaster van het eerste deel, maar dat de mogelijkheid voor een tweede deel er ook nog was.
Het bericht van Moriarty werd kracht bij gezet via een andere bekende insider, Millie A. Op Twitter reageerde de gebruiker met een gifje die deed vermoeden dat Moriarty en Millie A op dezelfde lijn zaten. Wie van de insiders daadwerkelijk bij het juiste eind zit, is nu natuurlijk de vraag. Alleen de tijd zal leren wie er gelijk heeft.