Netflix sluit megadeal met David Beckham

News
dinsdag, 03 november 2020 om 11:00
beckhamf1604391746
Nu er vanwege corona een stuk meer mensen een abonnement hebben op Netflix, doet Netflix er veel om deze mensen te behouden en meer abonnees te krijgen. Zo kunnen we de laatste tijd van een hoop nieuwe films en series genieten en sluit Netflix ook af en toe een deal met een acteur. Dat laatste is nu ook het geval, Netflix heeft namelijk een megadeal gesloten met oud-stervoetballer David Beckham.

Netflix en Amazon streden om Beckham

David Beckham gaat niet een acteren in een Netflix Original, maar Netflix krijgt de eer om een documentaire serie over David Beckham te maken. Eerder gingen er al geruchten dat de Britse oud-voetballer in gesprek zou zijn met Netflix en Amazon Prime, maar Netflix trok uiteindelijk dus aan het langste eind.
Maar voor niets gaat de zon op en dit geldt zeker ook voor David Beckham. Netflix moet namelijk 18 miljoen dollar (15,43 miljoen euro) overmaken aan de Engelsman voor het filmen van de docuserie. Maar voor dat geld krijgt Netflix dan ook de hele familie Beckham, dus inclusief zijn vrouw Victoria Beckham. De kinderen van David en Victoria, Romeo, Cruz en Brooklyn, komen ook terug in de serie.
Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de docuserie rondom de Beckhams op Netflix zal verschijnen.

Van voetballer tot mode icoon

David Beckham maakte vanaf de jaren ’90 bekendheid als profvoetballer. Beckham speelde voor respectievelijk: Manchester United, Preston North End, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan en Paris Saint-Germain. Daarnaast speelde Beckham ook nog 115 wedstrijden voor het Nationale elftal van Engeland. Momenteel is Beckham eigenaar van de Amerikaanse voetbalclub Inter Miami.
Daarnaast wist Beckham zichzelf ook in de markt te zetten als een soort Hollywood figuur. Hij trouwde met Spice Girl Victoria Beckham, verwisselde ongeveer elke wedstrijd van kapsel en heeft sinds 2011 zelfs zijn eigen parfumlijn. Het lichaam van David Beckham was tijdens zijn voetbalcarrière zelfs verzekerd voor ruim 235 miljoen euro.