Dataminers ontdekken nieuwe Pokémon in Scarlet en Violet

News
zaterdag, 05 november 2022 om 14:30
pokemon scarlet violet coverf1660819726
Sinds de aankondiging van Pokémon Scarlet en Violet zijn er al een aantal nieuwe Pokémon onthuld, maar dataminers denken er nóg een gevonden te hebben in Pokémon Go. Het lijkt erop dat deze Pokémon echt is, want… The Pokémon Company heeft deze nieuwe vriend vorige maand zélf al getoond in de laatste trailer.
Twitter-account @poke_miners deelt dat er een nieuwe Pokémon toegevoegd is aan Pokémon Go met de bestandsnaam ‘pmMystery’. In het bestand zelf wordt er naar verwezen met ‘pm1080’, wat mogelijk het PokéDex-nummer is van de Pokémon.
Fans realiseerden zich al snel dat ze deze nieuwe Pokémon al eerder hebben gezien, namelijk in de trailer die The Pokémon Company vorige maand onthulde.Een wezen dat lijkt op de gelekte Pokémon is te zien op de achtergrond wanneer de speler een selfie maakt.

Nog meer nieuwe Pokémon in Scarlet en Violet

Naast het uiterlijk van deze nieuwe Pokémon is er verder nog niets bekend. Eerdere trailers introduceerden al andere nieuwe wezens, zoals de starters Fuecoco, Quaxly en Sprigatito, het varken Lechonk en een hond gemaakt van brood genaamd Fidough. Volgens een gerucht dat eerder dit jaar gebracht werd door YouTube-kanaal SwitchForce kunnen we meer dan honderd nieuwe Pokémon verwachten. Pokémon Scarlet en Violet zouden ongeveer net zoveel nieuwe Pokémon hebben als de eerste, derde en vijfde generatie games. Dit zou betekenen dat de games minstens 130 nieuwe Pokémon introduceren.
Of dit gerucht waar is, is nog even afwachten. XGN mocht onlangs een uur lang aan de slag met de game. Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan het artikel.
Pokémon Scarlet en Violet zijn vanaf 18 november verkrijgbaar.

Populair Nieuws

Laatste Reacties