Gaat Quentin Tarantino een Marvel of DC-film regisseren?

News
zaterdag, 05 november 2022 om 15:00
Quentin Tarantino kennen we van films als Pulp Fiction, Kill Bill en zijn meeste recente film Once Upon a Time in Hollywood. Kunnen we binnenkort een superheldenfilm van Marvel of DC aan dit rijtje toevoegen?
Het antwoord op die vraag is een dikke nee. Quentin Tarantino heeft geen interesse om een film voor Marvel of DC te maken, zo laat hij weten aan de Los Angeles Times. ‘’Je moet een huurling zijn om die dingen te doen,’’ aldus de regisseur. ‘’Ik ben geen huurling. Ik ben niet op zoek naar een baan.’’ Volgens Tarantino hebben de superheldenfilm een ‘wurggreep’ op de filmindustrie die vergelijkbaar is met de greep van de studiomusicals uit de jaren ’60.

Wel interesse in Star Trek

Hoewel Tarantino het niet ziet zitten om voor Marvel of DC te werken, had hij wel graag een Star Trek-film willen maken. De film zou een echte Tarantino-film zijn, met veel geweld en een R-rating, wat betekent dat je 17 jaar of ouder moet zijn om de film te mogen zien. Begin 2020 gaf Tarantino aan dat hij de film waarschijnlijk niet zou regisseren, maar dat de film misschien wel gemaakt wordt. Bijna drie jaar later lijkt de film toch gestrand.
Vorig jaar liet de regisseur weten dat hij nog één film gaat maken voor hij met pensioen gaat. Het is goed mogelijk dat die film Kill Bill Vol. 3 wordt, maar niets is nog zeker.

Populair Nieuws